Šoping vodič: Pidžame mogu da budu elegantne (i trendi!)

  01.11.2019.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/11/pjs_cover.jpg

  Kada bi postojao klub ljubitelja pidžama sasvim je izvesno da bismo bili i počasni članovi i upravni odbor (možda je trenutak da ga osnujemo?). Ova kategorija svakako zaslužuje više pažnje. Mekana odeća za kuću i krevet može da izgleda jednako dobro kao i dnevne kombinacije za grad i posao, tako da se zalažemo da i pidžame dobiju svoj deo slave. Ako se vodite mišllju da i nije bitno u čemu idete na spavanje jer vas niko osim ukućana ne vidi možda je vreme da sebi poklonite više ljubavi. Jer teško da postoji bolji osećaj kada se uveče uvučete u finu mekanu pidžamu, a zatim zaronite pod jorgan. Mali noćni rituali su od ključnog značaja za zdrav san i kako bismo vam pomogli da odaberete pravu donosimo vam predgled modela koji se nama najviše sviđaju ove sezone.

   

  Iako su rafovi u radnjama ispunjeni šarenim pamučnim pidžamama, ovoga puta predlažemo da posegnete za malo elegantnijim modelima. Sigurno do sada niste takvim epitetom počastili odeću za krevet, zar ne? Ali postoji čitav novi segment ponude koji se sastoji iz pidžama koji zapravo deluju kao neko odelo. Idealne su za sve one koji kako pređu prag se presvlače u pidžamu, u ovim modelima možete ležerno uživati kod kuće, a dovoljno su kul da možete bez brige da otvorite vrata nenajavljenim gostima.

   

   

  Ako pratite na času, shvatićete da su svi modeli koje vam danas donosimo u potpunosti on point kada su modni trendovi u pitanju (od bež boje, preko zmijskog uzorka, do karo printa). I nek vas ne brine što ćete samo vi znati za ovu malu slatku modnu igru. Lepo spavajte!

   

  Saznaj više:
  Povezani članci: