Vratili smo se u kancelarije, ali dress code je malo drugačiji. Spremili smo vam nekoliko kul kombinacija

  17.06.2020.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/06/back_to_office_cover.jpg

  Novi život, nova pravila, tako nekako izgleda ova poslednja šesnaestina proleća, uklizavamo u leto pomalo nesvesni te činjenice. Pasoši na polici skupljaju prašinu, planovi su nedeljama nedovršeni, jedino je opitimizam na izuzetno visokom nivou. Svaki dan posle posla iskoristimo (uprkos pljuskovima tačno u 6) da obrnemo krug po gradu i da se vidimo sa svima koji su nam nedostajali prethodnih meseci. I baš takvo leto u gradu ima svojih prednosti: atmosfera odjednom postaje zapaljiva, mozak spada na niži nivo obrtaja i samo da je dobro i neka nas! Srećom, i dress code pravila su malo popustila od kada nam je svima kancelarija bila spavaća soba. Zato ovog juna u ofis možete prošvercovati i malo ležernije kombinacije koje izgledaju odlično i u kojima mirne duše možete nastaviti na bilo koje after work piće, ili dva. Predlažemo vam kako da stilizujete komade za plažu tako da mogu da prođu i u poslovnoj areni.

  Komad

  Letnja haljina

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/06/1592388067188569.jpg

  MAKSI HALJINA, MANGO

  Maksi prugasta haljina na široke bretele bi bila naš prvi izbor za lenju jutarnju šetnju po Antibu na primer, između plaže i rozea. I to bez ikakvih detalja: kosa u puđu i obične japanke. A kako nismo ni blizu glamurozne Azurne obale, menjamo japanke espadrilama, dodajemo ceger koji zahvaljujući kožnim paspulima ima ozbiljan izgled. I kao trešnjicu na tortu ubacujemo elegantan nakit i laneni sako koji je najkorisniji džoker koji možete pazariti ovog leta. Sako prebacite preko bilo čega za instant biznis look.


  PANTALONE, ZARA

  Omiljene ležerne pantalone smo navikli da nosimo uparene samo uz gornji deo kupaćeg kostima, ali hajde nema veze, ove lagane kao pidžama pantalone mogu dobro doći i u gradu. Umesto topa uparite ih sa bodijem u boji kože i akesoarima priču „doterajte“ do kancelarije. Upadljiva ogrlica i tašnica strogih linija su uvek odličan izbor, a zlobnoj koleginici usta zapušite laganim kardiganom koji možete držati na poslu. Jer kada Jacquemus kaže da je letnji džemperčić kul kategorija ostaje nam samo da se složimo i složimo ga u fioku.


  KOMBINEZON, CITIZENS OF HUMANITY

  Realno kombinezoni spadaju u sekciju „najpraktičniji odevni komad ikada“, oni su ceo outfit u jednom i samo od aksesoara zavisi da li ćete izgledati kao da ste pošli do radnje, ili na bal. Pronađite jedan koji odgovara obliku vašeg tela i dovoljno je uduban za tople dane i bezbrižno jezdite kroz grad. Uz pravi stav i omiljeni trik u vidu upadljivih naočara za vid možete u ofis poneti i pletenu torbu i kožne papuče. Doduše, ovu stilsku vežbu preporučujemo za Casual Friday koncept ali svakako je isprobajte, lako se može desiti da se automatski kvalifikujete za najbolje obučenu osobu u svom kolektivu. Pa što da ne.

  Saznaj više:
  Povezani članci: