5 street style trendova koji će nam biti inspiracija ove sezone

  07.02.2020.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/02/streetstyle-cover.gif

  Volimo revije. Volimo Nedelje mode. Ipak, kada dođe do toga šta najviše gledamo za inspiraciju, kada razmišljamo o tome šta, kako i kada kupiti, stvari se uvek vrate na street style. Nije da je baš stvaran život u pitanju ali mu je svakako najbliži, a ako je verovati najnovijim fotkama, onda ćemo svakako osim dva tipa čizama, vrlo uskoro nositi i trenerke (umesto odela?), boje i kožu, uz malo sheralinga ubačenog u miks. Mi smo već počeli da pravimo liste na osnovu svojih omiljenih izdanja, šta čekate?

  TRENERKA

  Da, trenerka ali u posh izvedbi. Dakle, zaboravite r’n’b spotove i zlatne ogrlice (i dijamantske navlake preko zuba) i zamislite Kopenhagen. Dobro krojeni kaputi i oversized sakoi, štikle ili snežnobele nove patike, torbe jasnih linija (da li smemo da kažemo „damske“?) ovoj street wear uniformi daju potpuno novu konotaciju, zar ne? Za najbolje rezultate gornji i donji deo treba da budu u u kompletu, čast izuzecima.

  Jarke BOJE

  Došli su tužni dani za ljubitelje crne odeće, gde god da se okrenete čekaju vas jake nijanse. Ljubičasta, narandžasta, ciklama i zelena, žuta, plava… Sve-mi-boje-dobro-stoje raspoloženje je uzelo maha. Ovo nije klasičan kolorbloking, najviše poena osvajaju outfiti u jednoj boji od glave do pete, eventualno dve i, naravno, aksesoar u boji koji kontrastira neutralnoj podlozi. Boje u službi popravljanja raspoloženja nemaju kontraindikacije, koristite ih do mile volje. Ali to ste već znali. 

  OVČIJE KRZNO

  Ovaj trend ima dva lica: minimalističko, koje dodaje teksturu svedenim kombinacijama u neutralnoj paleti i drugo, retro lice sedamdesetih koje se pokazuje na kragnama i rukavima mantila u nijasnama macaroons kolačića. Dijametralno suprotno ali jednako fantastično. Koje je vaše?

  KOžA

  Ako bismo morali da izaberemo samo jedan materijal koji će vladati prolećem (sva sreća pa ne moramo), onda bi to bila upravo ona! Kompleti u boji, haljine sa pufastim rukavima, bermude, rese… Želimo sve! Od glave do pete ili uz neko ozbiljno kul pletivo, koža nam je ove sezone prva na listi želja. 

  CROWNING GLORY

  Aksesoar za kosu je i dalje arena u kojoj želite da vas vide. Ukosnice od metala ili sa biserima, svilene marame, mašne, scrunchie gumice i tapacirani rajfovi su tu da ostanu, i priznajemo da smo odahnuli sa olakšanjem. Bilo bi vrlo teško odreći ih se sada kada smo ih toliko zavoleli i navikli da se osećamo, pa, kraljevski skoro svaki dan. 

  Saznaj više:
  Povezani članci: