5 letnjih trendova koje bi trebalo odmah da probate

  27.05.2019.
  RECOMMENDED
  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/05/COVER_TRENDOVI_5.jpg
  A volećete ih i sledeće sezone

  Temperature rastu, a sa njima i briga kako se stylish ukombinovati, a da se ne otopite. Letnja svakodnevnica nam se, nažalost, ne sastoji samo iz pijuckanja koktela pored bazena. NIje komplikovano, samo neke stvari treba pogledati novim očima. Verujte nam, mnoge komade koji vam „nedostaju“ već imate u svom ormanu (neka digne ruku ko voli košulje na kopčanje i maksi haljine). Od jarkih boja do kontrastnih printova, donosimo vam pet načina za inspiraciju kako da se obučete za leto u gradu.

  Kontrastni printovi

  Obožavamo leopard dezen ali to nije jedini print koji ćemo nositi ove sezone (on je ionako neutralna podloga za sve ostale). Ako ste spremni za sledeći nivo, upustite se u pravljenje kombinacija krupnih upečatljivih dezena i držite se samo jednog pravila: što je dezen jači, to kroj mora biti jednostavniji.

  Klasična košulja

  Jedini (pravi) način da je nosite ovog leta je otkopčana i vezana u čvor. Vratite se u devedesete i ogrnite je preko svoje omiljene slip haljine, a u sali za sastanke pobeđujete ako je ukombinujete sa širokim pantalonama visokog struka (jasno je, u tom slučaju zakopčanu).

  Maksi haljina

  Drama, drama, drama. Maksi haljina više nije rezervisana samo za boho devojke (mada je to klasika koju ćemo uvek voleti) i ove sezone dolazi u geometrijskim printovima, slojevima i šljokicama. Ovaj laki komad je sam za sebe gotov look i zato ne preterujte sa aksesoarom.

  Sako + kratki top

  Suze vam naviru na oči pri pomisli da se odreknete svojih blejzera? Stilizujte omiljeni sako sa kratkim topom (ekstra poeni ako je sa polu-rolkom). Visok struk je obavezan.

  Jarko-žuta u svim oblicima

  Budite same svoj kralj sunca, ako treba da odaberemo jednu boja koja će obeležiti sezonu onda je to žuta. Od glave do pete, kao deo dezena, kao jedan komad ili samo kao detalj – tu je za sve nivoe modne hrabrosti.

  Saznaj više:
  Povezani članci: