Bubble nakit kao najnoviji trend koji obožavamo

  25.09.2023.
  RECOMMENDED

  Minimalistički nakit dominirao je modnom scenom dosta dugo, a naredni veliki trend okreće priču naopačke. Na revijama i na ulicama počinjemo da primećujemo nešto što počinje da preplavljuje modnu scenu, a zove se ,,bubble“ nakit trend. Zamislite to kao varijaciju bisernog nakita koji smo nosili tokom leta, ali mnogo sofisticiranije. Ono što jeste činjenica, to je da će biseri svaki outfit učiniti otmenijim.

  nakit
  Photo: Getty Images

  Savet: Naš omiljeni način za nošenje bisernog nakita je uz srebro ili zlato. Ako ste umorni od krupnih ogrlica koje smo viđali proteklih sezona, ovo može biti nova, sveža varijanta.

  nakit1
  Photo: Bottega Veneta

  Savet: Trend nakita sa biserima prvi put nam je privukao pažnju pre otprilike godinu dana na reviji Bottega Veneta za proleće/leto 23. Trebalo je neko vreme da se trend razvije, ali sada izgleda da ide punom parom, sa mnogim brendovima koji ga prihvataju.

  nakit2
  Photo: @_anni_lu_

  Savet: Za odmor ili, jednostavno, dane kada želimo da nosimo više boja, obožavamo ovu zelenu verziju brenda Anni Lu, jednog od brendova koji je razvio ovaj trend.

  nakit4
  Photo: @_sierramayhew

  Savet: Još jedan brend koji nas je ubedio da će ovaj trend ostati prisutan bio je Jenny Bird. Ima zaista odličnu kolekciju nakita sa perlama.

  nakit5
  Photo: @fisayolonge

  Savet: Ako ste posvećeni minimalisti, nakit je sjajan način da dodate malo sjaja. Delikatni nakit može da odmara u vašoj kutiji za nakit, dok ovi hrabri, prozračni momenti dolaze do izražaja.

  Saznaj više:
  Povezani članci: