Fashion trend alert: Dupli kaiš, jer jedan nije dovoljan 

  07.09.2023.
  RECOMMENDED

  Vežite se, polećemo. Ali bukvalno se vežite, jer su kaiševi ponovo u trendu. Dobro, znamo šta ćete pomisliti da se možda šalimo, ali vam ne zameramo na tome, jer je ovaj aksesoar retko glavna tema među modnim fanaticima. S tim u vezi, a na osnovu svih intrigantnih stilova koje smo videli na pistama za jesen/zimu 2023. godine, čini se da dizajneri imaju misiju da od ovog aksesoara naprave glavnog junaka vašeg garderobera. Louis Vuitton je, na primer, vratio u život uske kaiševe, dok je Luar predstavio sjajni monogramski stil. A koji je to najaktuelniji način da iskoristite sve kaiševe koji vamse nalaze zaboravljeni po fiokama? To je trend duplog kaiša.

  Naravno, ne možemo govoriti o ovom trendu u usponu, a da prethodno ne damo zasluge onima koji su ga pokrenuli. Miu Miu je definitivno stavio ovaj trend na modni radar tokom poslednjih nekoliko sezona“, počev od kolekcije za jesen/zimu 2022. Miuccia Prada, stručnjakinja za pokretanje viralnih trendova, među kojima su i mini suknje, na revijama je oblačila manekenke sa po dva kožna kaiša preko postojećih odevnih kombinacija, koje su se uglavnom sastojale od preppy kariranih suknji do opasno malih šortseva.

  U nastavku vam predlažemo 5 načina kako da nosite dupli kaiš.

  MIX AND MATCH

  Ako ste osoba koja voli wow efekat, uparite crni kaiš sa smeđim za look u dve boje. Za dodatni utisak, dodajte u outfit prefinjene boje i motive, poput kariranog patterna i pastelno roze boje.

  JEDAN ALI VREDAN

  Ako želite da isprobate ovaj trend na jednostavan način, nabavite kaiš koji stvara iluziju dva odvojena kaiša i nosite ga na struku. Zatim, dopustite da ovaj statement komad bude u fokusu vašeg outfita tako što ćete izabrati jednostavnu belu haljinu i elegantan zlatni nakit.

  SAMO NEK SE SLAŽU

  Evo kako izgleda primena ovog trenda na suptilniji način. Držite se neutralne palete boja: crne, krem i bele.

  PRAVO U CENTAR

  Izvanderad pariski stil Marije Bernad nije poklekao pred ovim ,,duplim“ trendom. Uparila je kaiš sa topom bez bretele, a vi možete kaiševe dodati običnoj košulji kojoj je potreban dodatni detalj kako bi se istakla.

  TRIPLIRAJTE

  Nema potrebe da se zaustavljate na dva kaiša, dodajte ih koliko želite! Na slici iznad, influenserka Christie Tyler demonstrira cool tehniku nošenja tri kaiša istovremeno. Birajte različite stilove u različitim veličinama i nosite ove komade preko minimalističke crne haljine. Nakit možete preskočiti, ovaj look je dovoljno upadljiv da zablista sam za sebe.

  Saznaj više:
  Povezani članci: