Nismo zamišljali da će kardigan ikada biti popularan leti ali ovaj sa Jacquemus potpisom nam je dokazao suprotno

  12.06.2020.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/06/dzemper_cover.jpg

  Sigurno nikada ne biste zamišljali da nosite leti nešto što na etiketi ima napisano vuna. Ali i to se dogodilo. Možda se to desilo i zbog karantina kada smo želeli da nam samo bude udobno i da smo ušuškani, pa je tako ovaj komad izašao kao heroj i zavladao Instagramom. Sigurno je pomoglo i to što ima Jacquemus potpis na sebi. Sve u svemu it devojke sa Instagrama su lude za njim a o njegovoj neverovatnoj popularnosti govori i to da je rasprodat. 

  Ovaj kardigan nastao je kao saradnja dizajnera i e-commerce sajta Ssense ali nije komad koji je dizajniran specijalno za ovu priliku. Kardigan sa asimetričnim kopčanjem postojao je i u njegovoj ranijoj kolekciji i nosi ime ‘La Maille Pau’, a za ovu kolaboraciju Jacquemus ga je napravio u boji bele kafe. Ova capsule kolekcija nastala u saradnji sa Ssense nosi naziv „Une soirée intime avec Jacquemus“ (u prevodu: intimno veče sa Jacquemusom) i dizajnirana je neposredno pre pandemije. Ideja je bila da se napravi kolecija odeće za kuću u kojoj biste se osećali udobno i cela je u nijansama bele i bež. I eto šta se desilo! Kada govorimo o tajmingu. Pandemija, karantin, izolacija, savršena stylish garderoba za slikanje i feed na kojim će vam pozavideti.

  Instagram zvezde su našle svog favorita i posvetile mu i po nekoliko fotografija. Primetićemo da je njegovoj popularnosti doprinelo i to što se kardigan nosi na golo telo bez grudnjaka, tako da nije „obična majica“ koju nosite dok ste u kući već izrazito senzualan komad koji kada jednom vidite ne možete da zaboravite. Pošto je svuda rasprodat, ostaje nam da se nadamo samo da će ga dizajner ubaciti opet u neku od svojih narednih kolekcija. 

  Saznaj više:
  Povezani članci: