Sportske sandale: kako da se obučete kao turista, ali da to deluje fashion

01.08.2019.
RECOMMENDED

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/08/sport_sandals_cover.jpg

Verovatno niko nije očekivao ni u najluđim snovima da će sportske Teva sandale postati obuća leta 2019. godine. Ali, razmislite malo, nakon trenda ružnih patika ovo i jeste logičan sled za letnju sezonu. Uvod su im pravile godinama unazad kroksice i Birkenstock (sećete li se krznenih koje je 2103. godine za Celine izbacila Phoebe Philo?). A možda žene samo žele da im bude udobno i to je OK. Sve u svemu, ove sezone sportske sandale su eksplodirale na pistama, a zatim i na ulicama, i uskoro smo svi prigrlili ovaj trend.

Jer proces je uvek isti: prvo ste skeptični, onda ih svi nose i vi ste zaintrigirani, želite da ih probate, zatim ste preobraćeni! Pravi modni poznavaoci znaju da je trend krenuo još ranije, sa Prada sportskim sandalama za leto 2018, jer kao i uvek Miuccia ume da oseti trendove pre svih ostalih, a on ovog leta dostiže svoj vrhunac.

Lyst Index objavio je da je potražnja sportskih sandala od početka sezone porasla za neverovatnih 350 posto i da su najtraženija obuća ovog leta!

Od jednostavnih sa gumenim đonom, do ukrašenih i modifikovanih, u najrazličitijim bojama i materijalima, predstavljamo vam naš izbor svetskih brendova koji se može naći i u vašem cipelarniku ako se uvidite da je ovaj trend i za vas. Možda su one ipak najsavršeniji izbor za beg na neku plažu…

Hermès
Hermès

Najsigurnija varijanta jeste da ih nosite uz jednostavne kombinacije. Bejzik suknja i košulja ili odelo, ali na nogama sandale umesto patika. Probajte.

Ukoliko ste više sportski tip, ići će savršeno uz vaš šorts ili bermude. Možete otići potpuno u 90-te ako samo dodate bucket kapu. Ili njima jednostavno upotpunite svoj Kalifornija vajb koji je stilska odrednica ovog leta.

Michael Kors
Michael Kors
Anna Sui
Anna Sui

Ako ste hrabri i nemate problem da eksperimentišete, evo ideje: nosite ih sa čarapama. Od kada je Anna Sui poslala na pistu Bellu Hadid tako obuvenu, shvatili smo da su nemački turisti zapravo trendi.

Saznaj više:
Povezani članci: