Volećete ove šešire čak i ako ih obično ne nosite!

  09.07.2020.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/07/sesiri_cover.jpg

  Ništa ne govori leto kao šešir za sunce! Ako ste ih mrzeli kao mali zato što su vas terali da ih nosite, sada je vreme da se preispitate: em će vas zaštiti od sunca, em će vašu stilsku igru dići na novi nivo bilo gde da se nalazite (ne, nije potrebno da budete pored mora da biste u njima uživali). Ovo su tri modela koja vladaju 2020, koji će biti vaš? 

  Dvobojni

  Nije u pitanju kakav kolorbloking. Kada kažemo „dvobojni“ mislimo isključivo na prirodnu neutralnu paletu sa crnim akcentima. Trake i obodi upleteni od crne boje su najelegantniji način da ponesete slamnati šešir ove sezone, a da mu ne podredite ceo outfit. Za ove modele ne postoje stajling ograničenja: maksi haljine, bikini čak i laneno odelo, oni idu uz apsolutno sve. 


  @DEBORABROSA

  Ovakav šešir zahteva određenu ličnost – i pravu dozu samoironije – ali kada ga jednom zavolite više ga nikada nećete skidati! Paleta i dalje ostaje potpuno neutralna, a ostatak kombinacija apsolutno minimalistički, on ne trpi konkurenciju! Da, u ovom mini paususu su čak dva uzvičnika, upravo to je njegov efekat.


  @MVB

  Možda vam se više sviđa pridev „rejverski“ – bilo kako bilo, radi se o retro šeširiću spuštenog proštepanog oboda od tkanine. Vajb devedesetih možete dodatno ispratiti pravougaonim naočarama za sunce i apostolkama sa debelim đonom (hello, Jennifer Aniston circa ’98), a mi smo zaljubljeni u varijacije na temu koje se vezuju ispod brade sa malo većim obodima. 

  Saznaj više:
  Povezani članci: