Medijska platforma BURO. gala večerom u Narodnom pozorištu otvorila je sezonu praznika

  12.12.2019.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/12/backwallpozoriste_cover.jpg

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/12/1576169585671152.jpg
  BURO. tim: Jelena Karakaš, Manda Javorina, David Gažo, Marina Stajkić, Nenad Janjatović, Miroslava Damjanović, Bojana Lazarević, Teodora Jeremić, Anđela Ilić, Milan Đačić, Vanja Milićević, Ivana Tomašević, Strahinja Đurčić

  Sinoć je u Narodnom pozorištu održana praznična gala večera za partnere i prijatelje medijske platforme BURO. Preko 120 istaknutih zvanica iz sveta mode, kulture i biznisa okupilo se kako bi zajedno nazdravili godini na izmaku, godini u kojoj je, pre nekoliko meseci, BURO. lansiran. U partnerstvu sa Direktnom bankom organizovan je do sada neviđen događaj u Beogradu: na jedno veče, reflektori Narodnog pozorišta bili su upereni u publiku.

  Gosti su se družili u foajeu dok su pokušavali da naslute koncept eventa. Kroz mala vrata, direktno su prošli na mesto gde nisu očekivali da se te večeri nađu – na Veliku scenu gde je poslužena fine dining večera u četiri sleda posebno uparena sa vinima.

  Za više od decenije postojanja, BURO. na globalnom nivou stekao je odličnu reputaciju i milione čitalaca širom sveta. Poslednje lansiranje bilo je u novembru u Londonu, a i u narednoj godini očekuju nas zanimljive novosti iz BURO. porodice.

  Pogledajte prve fotografije sa događaja, a uskoro vas očekuju i najbolji momenti sa ovog spektakularnog eventa.

  Saznaj više:
  Povezani članci: