Rihanna i zvanično zauzima prazno mesto koje je ostalo iza brenda Victoria’s Secret

26.08.2019.
RECOMMENDED

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/08/fentyvs_cover_copy.jpg

A mi je potpuno podržavamo

Rihanna nam ponovo daje znak da je u fazi zagrevanja za svetsku dominaciju. Ovaj put došla je da zauzme prazno mesto ostalo iza posrnulog giganta Victoria’s Secret. Simbolično, naravno, zato što Rihanna, a ni niko drugi pri zdravoj pameti danas ne želi to mesto onakvo kakvo je bilo sa svime što podrazumeva. Ne, ona nam pokazuje kako izgleda budućnost. A u bliskoj budućnosti, tačnije u petak 20. septembra, revija njenog brenda donjeg veša Savage X Fenty imaće prenos uživo na Amazon Primeu.

 

Za ideju o onome što dolazi svakako možemo da se osvrnemo na spektakl koji smo videli u septembru 2018. godine, na prvoj reviji brenda koji je tada postojao svega nekoliko meseci. Ako je revija uopšte prava reč – više se radilo u predstavi u kojoj su uloge bile podjednako razdeljene između sestara Hadid i Joan Smalls, plesača i dve (veoma) trudne manekenke. U svim mogućim nijansama kože, razume se. Sama odeća nije bila revolucionarna ali to nije ni bila poenta. Fokus nije bio na tome da se bude seksi, iako revija to jeste bila, poenta je bila da se publika dobro zabavi i… začara. Razzle dazzle pogodak u centar.

 

Za reviju koja nas očekuje Rihanna će, po saopštenju brenda, podići lestvicu. “Event prepun poznatih ličnosti biće radikalno odstupanje od tradicije, jedinstven događaj koji će spojiti muziku, modu i kulturu. Uzbudljiva iznenađenja na svakom koraku uključivaće i izvođenja nekih od trenutno najtraženijih muzičara i biće premijerno priikazivanje hrabre Savage X Fenty kolekcije za jesen/zimu 2019. godine.” Još uvek ne znamo da li će se pojaviti i sama Rihanna, osim da se pokloni na kraju.

 

Razumemo vas ako vam se ne gleda nijedna revija donjeg veša. Ali ovo je hiljadama svetlosnih godina daleko od Vistoria’s Secret. Osim po tome što će vrlo moguće postati kulturološki fenomen ovog vremena.

Saznaj više:
Povezani članci: