Sve fantastične modne kombinacije koje Beyoncé nosi u videu za pesmu „Spirit“

  20.07.2019.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/07/beyonce_clanak_update.jpg

  Dizajneri iz celog sveta su dali svoj doprinos za ovaj vizuelni spektakl

   

  Od kada je izašao spot za pesmu „Spirit“ iz filma „Lion King“ čini se da ljudi više pričaju o njemu nego o samom filmu. Razloga za to ima više: neverovatni predeli u kojima je sniman spot i fantastična moda koja prosto ostavlja bez daha! Da ne pominjemo pojavljivanje male Blue Ivy kao dodatni plus. Ako ste se pitali šta je sve to stilista Zerina Akers sakupila za Beyoncé tu smo da vam otkrijemo: poneki komad visoke mode i veoma, veoma, veoma mnogo stvari specijalno šivenih za ovaj spot koje je Zerina poručila od dizajera širom sveta. Pa da počnemo:

   

  1

   

   

  Možda najupečatljiviji outfit je kombinacija Valentino haute couture haljine sa plaštom i roze lateks mini haljine ispod, koju je po porudžbini napravio fetiš brend Bizarre Fetish Couture.

  Valentino+Bizarre Fetish Couture

   

   


  Haljina od kanapa delo je erotskog brenda Déviant La Vie koji je specijalizovan za pravljene donjeg veša i komada inspirisani bondage fetišom.

  Déviant La Vie


  Inspirisani tradicionalnim nakitom za lice Wodaabe plemena, brend Tongoro napravio je Cairo nakit za lice kao počast afričkoj kulturi i ponosu. Njihove T minđuše, koje označavaju inicijale samog brenda, predstavljaju balans. Tu je i njihovo crno-belo Bamako odelo da zaokruži celu priču.

  Tongoro


  Brazilska dizajnerka koja stoji iza brenda Maison Alexandrine napravila je haljinu i nakit za lice od školjki, dok je harnes napravila specijalno za Beyoncé Laurel Dewitt.

  Maison Alexandrine+Laurel Dewitt


  Laurel Dewitt, kraljica lanaca i metala, nije napravila samo jedan harnes za Beyoncé. Ne, ne. U spotu vidimo još jednu njenu kreaciju, ovaj put plavi kombinezon sa resama.

  Laurel Dewitt

   

   


  Video se završava sa još nekoliko promena od kojih je svakako najfantastičnija kaput sa resama koji je radio Hyun Mi Nielsen.

  Hyun Mi Nielsen


  Saznaj više:
  Povezani članci: