SPOJ udobnosti, elegancije i stila: MONA predstavila PRVU KOLEKCIJU cipela

24.10.2023.
RECOMMENDED

Prateći trend koji je započela početkom ove godine – promenu logoa i vizuelnog identiteta, modna kuća Mona nastavlja sa inovacijama i svom portfoliju, sastavljenom od odevnih predmeta i aksesoara za žene i muškarce, dodaje i – cipele!

Nakon dugog i predanog rada na novom projektu, prva kolekcija cipela i čizama predstavljena je na reviji organizovanoj u jednom od Hangara Luke Beograd, nakon čega je usledila žurka, na kojoj je nastupao bend iz Novog Sada, Gift.

JAK01977
JAK01997 2

Cipele su među prvima isprobale ambasadorke brenda Sara Jo, Iva Chu, Ena Luna, a svaki par obuće detaljno je osmislio iskusni tim Moninih dizajnera, koje su potom ručno izrađene u Italiji, u renomiranim radionicama sa dugom tradicijom i visokom reputacijom u svetu mode.

JAK01012
JAK01167
JAK01196

Hodajući samouvereno na pisti, obučene u novu, jesenju kolekciju i aksesoare, manekenke su zaokružile Moninu viziju o ženama koje samopouzdano koračaju, noseći ručno rađene modele od najfinije kože.

JAK01848
JAK01804
JAK01761

Mona cipele, koje predstavljaju divnu harmoniju udobnosti, elegancije i stila, možete naći u svim radnjama brenda, uživajući u njihovoj složenoj tehnici izrade i prefinjenim pakovanjima. Više o svemu na sajtu brenda – ovde.

Saznaj više:
Povezani članci: