Ovo su najudobnije ŠTIKLE koje ćete pronaći

05.02.2024.
RECOMMENDED

Konačno se odmičemo od ideje da lepota boli, tako da ako ste pobornik štikla koje ne podrazumevaju da ćete posle morati da potapate stopala u toplu vodu, najbolje je pronaći udobnije modele. Dobra vest je što nema potrebe da u potpunosti odustanete od visokih potpetica. Nekoliko ključnih modela, među kojima su i aktuelni trendovi, nude comfy opciju uz koje ćete izdržazati od jutra do noći.

Ovo imajte na umu kada birate nove štikle:

Dok obnavljate svoju kolekciju štikli, period u toku dana kada ih prvi put probate je ključan. Isprobajte štikle koje ste nameračili da kupujete krajem dana, jer su vam stopala tada prirodno otečena. Ako su i tada udobne (kada su vam stopala u najgorem stanju), onda možete da budete sigurni da ćete se i tokom dana osećati dobro.

BLOK ŠTIKLE

Najudobnije stikle 1
@alohas

Blok štikle su chic alternativa stileto štiklama i isto tako, lako se mogu stilizovati sa svim aktuelnim modnim trendovima, kao što su predimenzionirana odela i šljokice od glave do pete. Blok štikle takođe pružaju povećanu stabilnost za zglob. Međutim, jedan deo njihove strukture je ključan, a to je da postoji širi prednji deo cipele što sprečava formiranje čukljeva i žuljeva.

FLATFORM

972db56d3aea82e84fa3ab6ca8da97e3
Foto: Pinterest

Flatforme su svuda trenutno, i zahvaljujući njihovoj udobnosti i stilu, razumemo zašto su tako popularne. Ako se pitate kakva je razlika između njih i običnih platforma, flatforme imaju debeli đon slično platformama, ali se razlikuju po tome što je đon ravan, bez razlike u visini između prstiju i pete. Pored toga, tako su 90s!

ŠTIKLE OTVORENIH PRSTIJU

400355392 18400438027060696 8454479692959044305 n
@dolcevita

Da li ste ikada nosili štikle koje su delovale savršeno, ali su vam prstići vrištali od bola? To je nažalost uobičajeno iskustvo, jer nošenje visokih štikli pritiska prste zajedno, što često uzrokuje i urasle nokte. Zato su takozvane kitten heels otvorenih prstiju dobro rešenje, time što skidaju pritisak sa prstiju i velikog nokta.

Saznaj više:
Povezani članci: