Seks i grad: Kako da REKREIRATE Kerijine najbolje STAJLINGE kod kuće

15.02.2024.
RECOMMENDED

Stil koji je vladao tokom 90-ih i početkom 2000-ih godina definitivno neće izaći iz mode u skorije vreme. Zapravo, njegova popularnost se samo povećava (da li ste primetili povratak kapri pantalona?).

Ta era veliki deo svojih trendova duguje stilistkinji Patriciji Fild, koja je bila zadužena za legendarnu seriju Seks i grad. Od slip haljina do kožnih blejzera, Kerijin stil je uvek bio pomalo nepredvidiv, što je verovatno i jedan od razloga zbog čega ga i danas obožavamo.

Bilo da je minimalistički outfit ili ekstravagantan, ona je i dan danas ikona stila iz popularne kulture. Predstavljamo naše omiljene Keri kombinacija, i kako da ih rekreirate kod kuće.

ASIMETRIČNA HALJINA

Verovatno jedan od njenih prepoznatljivijih outfita, ova cvetna midi haljina sa asimetričnim krojem je karakteristična za početak 2000-ih. Pored toga, vinil sandale sa šljokicama su nezaobilazni detalj.

SANDALE SA KAIŠIĆIMA

Znamo da je Keri zaljubljenik u cipele, i iako raznovrsne svakakve modele na dohvat ruke, sandale sa tankim kaišićima su njen to-go izbor.

KRATAK (JAKO KRATAK) ŠORTS

Takozvani hot pants trend se vratio na velika vrata, a Keri ga je više puta iznela. Premda nije za svakoga, moramo priznati da je ovde stilizovan baš kako treba zahvaljujući kaputu do kolena.

SATENSKA SLIP HALJINA

Naravno, nezaboravna epizoda kada se Keri emotivno oprostila od Zverke (barem privremeno). Ako bi minimalizam iz 90-ih mogao da se prikaže u jednom komadu, ovi bi bio taj.

Saznaj više:
Povezani članci: