Žurite? Ove ON THE GO outfite možete da spremite za 60 sekundi

14.02.2024.
RECOMMENDED

Idealno bi bilo da svakog dana imamo dovoljno vremena za lagan početak dana, pažljivo birajući šta ćemo da obučemo dok pijuckamo toplu kafu koju smo spremili kod kuće. Realnost je da obično žurimo.

U želji da sebi olakšamo proces jutarnjeg spremanja, odredili smo nekoliko stajlinga koji su bezbedan izbor za kada žurimo. Bez obzira na to da li idemo na poslovni sastanak ili večeru sa prijateljima, ovo su on the go kombinacije koje garantujemo da možete da sastavite za 60 sekundi.

HALJINA + BALETANKE

Neke haljine su prosto bolje od drugih. Kada žurite da izađete iz kuće ali vam je potreban elegantan outfit, posegnite za lepršavom, dugačkom haljinom koju možete da stilizuje uz ravne čizme ili baletanke. Pletene haljine su posebno udobne u ovom periodu u godini.

On the go outfitijpg
Zara drapirana pletena haljina

FARMERKE + NEUTRALNE BOJE

Slojeviti stajling komada u neutralnim tonovima i par plavih farmerki je komabinacija koja nikad ne izlazi iz mode. Odaberite relaxed farmerke šireg kroja i spojite sa elegantnijim cipelama i sivim oversized džemperom.

Screenshot 2024 02 13 at 14.29.40
Mango low-rise široke farmerke

ALL WHITE

Monohromatski beli stajling je jednostavna opcija kada želite da izgledate put together za kratko vreme. Možete da mešate materijale kako biste stajlingu dodali teksturu, a zatim zaokružite izgled jednom hrabrom boja (u obliku cipela ili šala).

5150503250 2 7 16
Massimo Dutti košulja na preklop od puplina

Saznaj više:
Povezani članci: