Mona Love Letters: Kad ste poslednji put dobili ljubavno pismo?  

  Jer ljubav je u detaljima, poručuje Monina Love Letters kolekcija.
  13.02.2024.
  RECOMMENDED

  Ljubavno pismo nosi sa sobom čaroliju koja nadmašuje digitalnu komunikaciju i brze poruke. U doba moderne tehnologije, ono predstavlja retkost, i baš zato je dragoceno, čineći da se onaj koji ga prima, ali i šalje, oseća posebno i voljeno. Ljubavno pismo podseća na svu lepotu ljubavi i pravi je simbol povezanosti dve osobe.

  A kad vam omiljeni modni brend pošalje ljubavno pismo? Mona Love Letters kampanja za Dan zaljubljenih kojom modna kuća predstavlja novu kolekciju tašni i aksesoara – kaiša i novčanika, stvorena je kako bi sačuvala i dokumentovala vaše trenutke sreće, radosti i dubokih osećanja.

  RAAW1235 1 2
  RAAW1279 1 1
  RAAW1252 1

  Umesto ljubavnog pisma Mona vam uručuje novu kolekciju u kojoj je glavna zvezda tašnica koja podseća na najlepše ljubavno pismo – malena je, ali nosiva u svim prilikama (čak i na posao, u danima kad treba da idete na sastanke u gradu, ne i u kancelariju), ima ručku, ali i kaiš (koji se po potrebi skida) i dolazi u 3 boje – crnoj, bež i bordo.

  RAAW0705
  RAAW1407

  U mesecu ljubavi uzbuđenje u vazduhu dodatno raste (Love Is In The Air!) sa drugim akterima Monine Love Letters kampanje, a to su pisamce – novčanik (idealan da sačuvate pravo ljubavno pismo od voljene osobe), kao i kaiš, koji dolazi sa slovima omiljenog brenda.

  Dizajniran s ljubavlju i kako bi se uklopio uz nove Mona tašnice, i Mona kaiš dolazi u 3 boje – crnoj, bež i bordo, a sem zlatne kopče, na sebi ima viseća slova, kojima poručuje da je savršen modni detalj/aksesoar.

  RAAW1304 1
  RAAW1317 1

  Pošaljite ljubavno pismo sebi ili obradujte dragu osobu ne samo za Dan zaljubljenih, nego tokom cele godine i odaberite nešto iz Mona Love Letters kolekcije.

  A ispod pročitajte još jedno Monino ljubavno pismo (upućeno vama).

  RAAW1241 1
  RAAW1294 1

  Još jedno ljubavno pismo iz Mone: 

  Povodom Dana zaljubljenih, Mona poklanja 20 odsto popusta na konfekciju i 10 odsto popusta na tašne, aksesoare, obuću i kožnu konfekciju. Popusti traju do ponoći 14. Februara i ne odnose se na već snižene artikle i Favorites kolekciju.  

  Fotografije: Promo

  Saznaj više:
  Povezani članci: