Pretraga

Najbolji dizajnerski komadi koje možete kupiti na rasprodaji i nositi tokom cele godine

Najbolji dizajnerski komadi koje možete kupiti na rasprodaji i nositi tokom cele godine

Tekst: Manda Javorina


Jul je najbolji mesec da skrolujete po sajtovima. Bez konkurencije. Mi imamo tendenciju - OK, ja imam tendenciju - da sve što je 50% sniženo računam kao uštedu umesto kao trošak. Tako iz svake sezone rasprodaja izlazim kao apsolutni pobednik. E sad, nisu sve rasprodaje stvorene jednake (a još manje su sve stvari na sniženju stvorene jednake) i kada dođe do ozbiljnijih investicija treba se igrati modne slagalice. Najvažnije pitanje: koji street style komadi vam cele sezone ne izlaze iz glave? Sada su vam na dohvat ruke. Zatim: šta vam je najveća strast? Nema ništa lošeg u tome da imate deset belih muških košulja ako ih zaista i nosite. Šta ćete nositi i kad prođe avgust? Trenč mantil je uvek dobra ideja (a ako je asimetričan, onda je još bolja). Ovako možemo u nedogled, zar ne? Evo komada za koje što pre treba da kliknete Add to basket da vas ne pretekne neko drugi (možda baš neko iz ove redakcije).

Najbolji dizajnerski komadi koje možete kupiti na rasprodaji i nositi tokom cele godine (фото 1)

50%

Svaki Balenciaga komad je dobra (i voljena) investicija. Neon se vratio na velika vrata i ne pokazuje znake da će se uskoro povući, a koji je bolji način da ispratite trend nego kroz aksesoare? Ove PVC sandale možete nositi bukvalno 24 časa dnevno - dakle, podelite sniženu cenu po broju nošenja i - sve je sasvim prihvatljivo.

60%

Jedan pogled na ove komade je dovoljan da postanemo nostalgični prema jeseni. Ko ne želi da nosi titulu naj-šik osobe (pošto ovo takmičenje apsolutno prevazilazi polove, i odlučili smo da ignorišemo bermaje)? Ako uspete da se odlučite između “letnjeg” karnera od kariranog materijala u tonovima bundeve i tamno-plave i asimetrične haljine boje rđe, svaka čast.

Najbolji dizajnerski komadi koje možete kupiti na rasprodaji i nositi tokom cele godine (фото 6)
Najbolji dizajnerski komadi koje možete kupiti na rasprodaji i nositi tokom cele godine (фото 11)

70%

Da li je ovo neka greška? Ovi komadi izgledaju kao da su izašli iz Pre-Fall kolekcija… Nisu? Sniženi su 70%? Različiti karirani materijali su savršeni za (blagu) igru printova, ali svaki od njih će biti dobar timski igrač i sa drugima u vašoj garderobi.

80%

OK, ovde smo u ozbiljnoj opasnosti. Preporučujem da svoje nove omiljene party lookove tražite samo u ovoj sekciji. Neki će vam trajati zauvek, kao na primer, sivi blejzer-kombinzon sa dvorednim kopčanjem protkan svetlucavim nitima ili srebrna haljina od šljokica.

Najbolji dizajnerski komadi koje možete kupiti na rasprodaji i nositi tokom cele godine (фото 16)

Ostavite komentar