Najbolji dizajnerski komadi koje možete kupiti na rasprodaji i nositi tokom cele godine

11.07.2019.
RECOMMENDED

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/07/saless_cover.jpg

Jul je najbolji mesec da skrolujete po sajtovima. Bez konkurencije. Mi imamo tendenciju – OK, ja imam tendenciju – da sve što je 50% sniženo računam kao uštedu umesto kao trošak. Tako iz svake sezone rasprodaja izlazim kao apsolutni pobednik. E sad, nisu sve rasprodaje stvorene jednake (a još manje su sve stvari na sniženju stvorene jednake) i kada dođe do ozbiljnijih investicija treba se igrati modne slagalice. Najvažnije pitanje: koji street style komadi vam cele sezone ne izlaze iz glave? Sada su vam na dohvat ruke. Zatim: šta vam je najveća strast? Nema ništa lošeg u tome da imate deset belih muških košulja ako ih zaista i nosite. Šta ćete nositi i kad prođe avgust? Trenč mantil je uvek dobra ideja (a ako je asimetričan, onda je još bolja). Ovako možemo u nedogled, zar ne? Evo komada za koje što pre treba da kliknete Add to basket da vas ne pretekne neko drugi (možda baš neko iz ove redakcije).

50%

Svaki Balenciaga komad je dobra (i voljena) investicija. Neon se vratio na velika vrata i ne pokazuje znake da će se uskoro povući, a koji je bolji način da ispratite trend nego kroz aksesoare? Ove PVC sandale možete nositi bukvalno 24 časa dnevno – dakle, podelite sniženu cenu po broju nošenja i – sve je sasvim prihvatljivo.

60%

Jedan pogled na ove komade je dovoljan da postanemo nostalgični prema jeseni. Ko ne želi da nosi titulu naj-šik osobe (pošto ovo takmičenje apsolutno prevazilazi polove, i odlučili smo da ignorišemo bermaje)? Ako uspete da se odlučite između “letnjeg” karnera od kariranog materijala u tonovima bundeve i tamno-plave i asimetrične haljine boje rđe, svaka čast.

70%

Da li je ovo neka greška? Ovi komadi izgledaju kao da su izašli iz Pre-Fall kolekcija… Nisu? Sniženi su 70%? Različiti karirani materijali su savršeni za (blagu) igru printova, ali svaki od njih će biti dobar timski igrač i sa drugima u vašoj garderobi.

80%

OK, ovde smo u ozbiljnoj opasnosti. Preporučujem da svoje nove omiljene party lookove tražite samo u ovoj sekciji. Neki će vam trajati zauvek, kao na primer, sivi blejzer-kombinzon sa dvorednim kopčanjem protkan svetlucavim nitima ili srebrna haljina od šljokica.

Saznaj više:
Povezani članci: