Pretraga

Nova pravila za malu crnu haljinu

Nova pravila za malu crnu haljinu

Kako da potrošite manje, izaberete pametno i kakav stajling da izaberete za vašu LBD tako da je volite zauvek

Tekst: BURO.


LBD ("little black dress") ili mala crna haljina je jedan od najvažnijih komponenti svačije garderobe. Ona jednostavno predstavlja provereno pravo rešenje za svaku dilemu u šopingu koja može da se pojavi pred nekim u modnom problemu. Kreirana od strane Coco Chanel 1936, prva mala crna haljina bila je uz telo, dužine do kolena, i transformisala je modnu estetiku zauvek. Verzije u kojima se ova haljina pojavljuje do današnjeg dana i odani sledbenici koji je nose već decenijama, jesu pravi dokaz njenog šarma i privlačnosti - to je sigurna investicija koju možete nositi zauvek. Evo kako možete ove sezone da poboljšate ovaj klasik.

BURO. SAVETI ZA STAJLING OVE SEZONE

1

Dizajneri joj se vraćaju iznova i iznova, a ove sezone je ona pravi komad kojim možete da se ponosite: od mikro-mini verzija sa šljokicama, kožnih sa kaišem do seksi svilenih slip haljina sa kristalima. Poenta je da pronađete onu koja odgovara vašem stilu, a to postižete interesantnim materijalima koji podižu ovaj komad na nivo koji prevazilazi standardni klasik.

 

2

Ovu haljinu koju možete nositi svuda, u bilo koje doba, u bilo kojim godinama, obožavale su podjednako i Madonna i supermodeli iz 90-ih i Posh Spice. Kombinacije za stajling su neograničene - ove sezone pokušajte da dodate vojničke čizme ili patike u dnevnoj varijanti (totalno #Gannigirls vajb), a onda uveče da je uparite sa štiklama ili čizmama.

 

3

Mala crna haljina je savršen poligon na kojem možete da se igrate sa aksesoarima. To je onaj komad koji prevazilazi pojam sezona u modnom smislu ali takođe i sezone kada govorimo o vremenu. Možete se poigrati Helmut Lang estetikom i obući je preko tanke rolke i dodati karike na uši, možete je nositi na posao sa velikim blejzerom i dubokim čizmama, za izlazak je uparite sa štiklama i to je to. Vidite, na kraju mala crna haljina ipak ide uz sve!

 

Ovaj članak je prvobitno izašao na buro247.com

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor

Ostavite komentar