Pretraga

Bade mantil se vraća na velika vrata, ovo su brendovi koji nude najlepše

Bade mantil se vraća na velika vrata, ovo su brendovi koji nude najlepše

Tekst: BURO.

Pidžame, papuče, duksevi, ogromne perjane jakne, imamo ceo asortiman spreman za preživljavnje nadolazeće zime, koja predstavlja krešendo ove sulude godine. Mogli smo da predvidimo da ćemo u istoj turi zabeležiti i povratak bade mantila, a ovog puta on može biti celodnevni izbor. Zaista, da li bi u 2021. godini iko podigao obrvu ako biste ogrnuli prugasti bade mantil da trknete do radnje? Verovatno i ne. Sve može i više ništa ne iznenađuje. Trebalo bi iskoristiti taj čudesan trenutak i uživati u udobnosti koja je sad imperativ. Predlažemo vam da proučite ponudu jako kul brendova koji su, između ostalog, specijalizovani za mekane, kvalitetne bade mantile.

Bathen

Bade mantil se vraća na velika vrata, ovo su brendovi koji nude najlepše (фото 1)
Bade mantil se vraća na velika vrata, ovo su brendovi koji nude najlepše (фото 2)
Bade mantil se vraća na velika vrata, ovo su brendovi koji nude najlepše (фото 3)
Bade mantil se vraća na velika vrata, ovo su brendovi koji nude najlepše (фото 4)

Ovaj brend osnovale su Emily Painter, Elisiana Diaz-Martin i Hannah Zisman sa idejom da svetu ponude bade mantile koji poštuju sve postulate etičkog poslovanja. One su angažovale male krojačke radnje u Indiji i Gvatemali, a svaki bade mantil se pakuje u pamučni ceger koji se može koristiti više puta, a kutija u kojoj se šalje je 100% biorazgradiva. Pored ispravnog stava prema planeti, ovi bade mantili izgledaju – super! Radi se uglavnom o prugastim printovima koji kombinuju nekoliko boja i nijansi. Samo jedan pogled na Bathen dizajn i raspoloženje vam se instant popravlja!

General Sleep

Bade mantil se vraća na velika vrata, ovo su brendovi koji nude najlepše (фото 5)
Bade mantil se vraća na velika vrata, ovo su brendovi koji nude najlepše (фото 6)
Bade mantil se vraća na velika vrata, ovo su brendovi koji nude najlepše (фото 7)
Bade mantil se vraća na velika vrata, ovo su brendovi koji nude najlepše (фото 8)

Bailey Meredith i Greta van der Star stoje iza koncepta General Sleep, brenda koji je specijalizovan za odeću za spavanje i onu koju nosimo po kući. Sve se izrađuje u Indiji, a kompletan program se pravi od kvalitetnog pamuka. Takođe, oni su transparentni kada je u pitanju način proizvodnje. Dizajn će oduševiti sve minimaliste, jer Bailey i Greta veruju da je kombnacija prirodnih materijala, nežnih nijansi i klasičnih krojeva večna i da svako (modeli su uniseks) može da izabere nešto za sebe i njihove modele nosi godinama.

OFFHOURS

Bade mantil se vraća na velika vrata, ovo su brendovi koji nude najlepše (фото 9)
Bade mantil se vraća na velika vrata, ovo su brendovi koji nude najlepše (фото 10)
Bade mantil se vraća na velika vrata, ovo su brendovi koji nude najlepše (фото 11)
Bade mantil se vraća na velika vrata, ovo su brendovi koji nude najlepše (фото 12)

OFFHOURS nudi bade mantile koji će vas na prvi pogled malo zbuniti - istovremeno oni mogu biti odeća za po kući, jorgan, ili kaput. Osnivači brenda Rebecca Zhou i David McGillivray osnovali su brend sa idejom da zamute granicu između odevanja za unutra i napolje (vrlo vizionarski od njih, moramo priznati). Njihovi bademantili se prave samo u jednoj veličini u pet boja (koje variraju od bež do svetlosive). Realno, kome nije potreban mekani, štepani ogrtač sa dva velika džepa s prednje strane. Ovo je komad u kome bismo živeli!

Tekla

Bade mantil se vraća na velika vrata, ovo su brendovi koji nude najlepše (фото 13)
Bade mantil se vraća na velika vrata, ovo su brendovi koji nude najlepše (фото 14)
Bade mantil se vraća na velika vrata, ovo su brendovi koji nude najlepše (фото 15)
Bade mantil se vraća na velika vrata, ovo su brendovi koji nude najlepše (фото 16)

Ako pratite skandinavske influenserke brend Tekla vam je već poznat, oni nude posteljinu i program za spavanje. Sve je vrlo minimalnog izgleda sa fokusom na kvalitetu, a uspeli su da se poziciniraju među fashion ekipom kao prvi izbor za slatke snove i to za veoma kratko vreme, budući da Tekla posluje od 2017. godine. Njihov dizajn studio se nalazi u Kopenhagenu, a sve je nastalo iz vizije Charliea Hedina koji se vodio idejom da ponudi funkcionalne stvari bez previše filozofije. Obavezao se da neće praviti kompromise sa kvalitetom i to su kupci prepoznali.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor