Pretraga

Ovo su najbolji načini da stilizujete helanke - i, ne, ova jesen neće proći bez njih

Ovo su najbolji načini da stilizujete helanke - i, ne, ova jesen neće proći bez njih

Tekst: BURO.

Još koliko u martu smo pisali o tome kako su se helanke nepravedno zanemaren modni komad i tome kako lounge wear nema neku Instagram reputaciju. Ha! U međuvremenu se promenilo toliko toga da danas uparujemo - i to vrlo kul - dukseve i sakoe, trenerke su fashion statement, a novi brendovi koji prave odeću za po kući koju sada želimo da nosimo su nam visoko na radaru. Na ovo dodajte da helanke zaista jesu bile na toliko revija za sezonu pred nama - a one sa Saint Laurent potpisom su nam osvojile srce na juriš - da logično sledeće pitanje nije "da li?" već "kako da ih nosim?"

Ovo su najbolji načini da stilizujete helanke - i, ne, ova jesen neće proći bez njih (фото 1)

@THEFASHIONGUITAR

Ovo su najbolji načini da stilizujete helanke - i, ne, ova jesen neće proći bez njih (фото 2)

@LINDATOL

Ovo su najbolji načini da stilizujete helanke - i, ne, ova jesen neće proći bez njih (фото 3)

@LOULOUDESAISON

Na svu sreću, tu su naše omiljene Instagram devojke i inspiracije ne manjka. Ono što je zajedničko većini jeste da su se opredelile za modele crne boje pošto i u stvarnom životu i na Instagramu ona zaista najbolje stoji (Saint Laurent raznobojni vinili, koliko god lepi, možda ipak treba da ostanu u domenu piste za većinu civila). Noge izgledaju tanje i duže, savršeno se uklapaju u slojevite kombinacije koje ćemo tek početi da pravimo kad ozbiljnije zahladi.

Ovo su najbolji načini da stilizujete helanke - i, ne, ova jesen neće proći bez njih (фото 4)

@L_T_W_S

Ovo su najbolji načini da stilizujete helanke - i, ne, ova jesen neće proći bez njih (фото 5)

@STYLEHEROINE

Ovo su najbolji načini da stilizujete helanke - i, ne, ova jesen neće proći bez njih (фото 6)

@STYLEHEROINE

Sledeće pitanje jeste da li su helanke sa elastičnom trakom ispod pete ili ne. I jedna i druga opcija dobro izgledaju, prva je jednostavno malo više retro (i često ima šav dužinom prednjeg dela), a zatim i odluka da li ste raspoložene za combat izdanja sa glomaznim čizmama ili za neočekivani damski obrt i uparivanje sa najklasičnijim cipelama koje postoje: mokasinama i špicastim salonkama na nisku petu.

Ovo su najbolji načini da stilizujete helanke - i, ne, ova jesen neće proći bez njih (фото 7)

@DISCODAYDREAM

Ovo su najbolji načini da stilizujete helanke - i, ne, ova jesen neće proći bez njih (фото 8)

@CAMILLECHARRIERE

Ovo su najbolji načini da stilizujete helanke - i, ne, ova jesen neće proći bez njih (фото 9)

@ERINOFFDUTY

Ključ za svaki stajling jeste da o helankama prestanete da razmišljate kao o nečemu što je namenjeno za po kući i obratite pažnju na detalje. Luksuzna meka pletiva, zlatne minđuše ili svilena marama u stilu pedesetih (zar Linda Tol nije najšik trudnica koju ste ove godine videli - a konkurencija je bila vrlo oštra), oversized blejzeri i kaputi... Helanke su danas alternativa elegantnim crnim pantalonama ili farmerkama.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor