Pretraga

Predmet žudnje: Prada Re-Edition 2000 torba prekrivena šljokicama

Predmet žudnje: Prada Re-Edition 2000 torba prekrivena šljokicama

Tekst: BURO.

U duhu apsolutnog klanjanja svim stvarima iz 2000-ih, Prada je pre izvesnog vremena ponovo izbacila liniju svojih legendarnih torbi od najlona i nazvala je Re-Edition 2000. (duh), a svet je poslušno stao u red da se domogne zvog novog-starog primerka. Kraljica minimalizma devedesetih zatim je otišla neočekivani korak dalje i istoj liniji dodala modele ukrašene - ne, bukvalno optočene - kristalima koji se presijavaju tako da morate da sklonite pogled. Rezultat? Planule su kao alva.

Predmet žudnje: Prada Re-Edition 2000 torba prekrivena šljokicama (фото 1)

@LEONIEHANNE

Prva tura, istina, izašla je pre praktično godinu dana, i od tada se periodično pojavljuje u dropovima ali ove praznične sezone njenom svetlucanje je jednostavno nemoguće odoleti. Modeli su različiti, praktično kao da su oni najlegendarniji potopljeni u kristale, pa ćete tako naći i klasične mini varijacije na temu ali i Cleo, i to u nekoliko neutralnih nijansi. "Naćićete" vas molimo da ne shvatite bukvalno pošto ih je - osim na Instagramu - u praksi i stvarnom životu teško videti zbog činjenice da se rasprodaju rekordnom brzinom.

Predmet žudnje: Prada Re-Edition 2000 torba prekrivena šljokicama (фото 4)

@MARYLJEAN

Ali to nas ne sprečava da maštamo o (bar) jednoj, zar ne? Potencijalni scenariji idu od kombinacija u stilu šezdesetih sa mini haljinama a-kroja i ravnim čizmama, preko oversize kaputa spuštenih ramena pa sve do outfita koji svetlucaju od glave do pete (u Leonie Hanne stilu) i uz koje je zaista lako prikloniti se "više je više" modnoj filozofiji. Na kraju krajeva, kada ćemo uživati u over the top svetlucanju, ako ne sad? Zapisujemo na listu želja! Miuccia, ako nas čuješ, uspela si!

Predmet žudnje: Prada Re-Edition 2000 torba prekrivena šljokicama (фото 5)

@CAMILLECHARRIERE

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor