Lokalno: BODI koji će transformisati pravila ZIMSKOG odevanja

29.11.2023.
RECOMMENDED

„Da li si obukla potkošulju?” – koliko smo samo puta čuli tu rečenicu.

Od potkošulja su nastali bodiji, inspirisani tradicionalnim baletskim trikoima – komad koji je udoban, atraktivan i predstavlja jednostavno rešenje za hladnije dane. Tu stupa na scenu Triko, lokalni modni brend specijalizovan za bodije, koji dokazuje da je upravo ovaj komad ono što je nedostajalo zimskoj modnoj formuli.

„Triko modeli su izrađeni od najkvalitetnijih prirodnih materijala što pruža lagan osećaj tokom nošenja. Takođe, imaju elastina pa jako lepo prijanjaju uz telo bez stezanja”, objašnjava osnivačica brenda Ivana Vukašinović. Pored toga, većina bodija su napravljeni sa duplom postavom kako se ne bi provideli, dok su donji delovi bodija urađeni kao tanga da se ne bi ocrtavali ispod garderobe.

Njihova parola, koja glasi Your Second Skin, nije daleko od istine. Mogu se stilizovati za sve prilike, a posebno dolaze do izražaja ispod oversized sakoa, uz farmerke, pantalone ili midi suknju.

„Ovo se odnosi na kvalitet i na estetiku jer ne odvajam ove dve kategorije po pitanju važnosti. Želim da naši komadi budu multifunkcionalni, lako uklopivi i da imaju moć transformacije uz različite druge odevne komade”, dodaje Ivana.

Odatle je nastala nova capsule kolekcija, posvećena prazničnoj sezoni, koja uključuje bodije izrađene od svetlucavih i svečanijih materijala, ali i pažljivo probrane modele haljina.

2Z5A4579obbwispeglano
2Z5A4622obispeglano

Osveženje je susresti se sa lokalnim brendom koji vrednuje estetiku i kroj, koliko i udobnost, retkost kada je u pitanju zimsko odevanje. Udobnost i kvalitet su ključni, kako za proizvođače Triko komada tako i za njihove kupce. Pored novih komada u capsule kolekciji, Ivana ističe jedan ključni Triko komad koji je uvek potreban: „Bodi košulja koja predstavlja savršen spoj praktičnosti i klasike”.

Saznaj više:
Povezani članci: