BURO. Cult: Pogledajte atmosferu sa zvaničnog lansiranja naše medijske platforme u Londonu

    02.11.2019.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/11/uklaunch_cover.jpg

    Javnost je već navikla da su projekti iz BURO. kuhinje širom sveta drugačiji, sveži i nadasve zabavni! Ni lansiranje britanske verzije naše medijske platforme nije moglo da prođe drugačije. Očekivali smo mnogo – dobili smo još više!

     

    Kako je zvanično lansiranje bilo zakazano u Halloween periodu tema se sama nametnula, na tajnoj lokaciji u centru Londona održana je misitična, otkačena i beskrajno kul žurka. Na jedno veče kreiran je poseban pop-up BURO. hotel.

     

     

    Na ulazu stilizovanom kao hotelski lobi goste je dočekivao konsijerž, a zatim su se svi spustili u podrum koji je bio kompletno u vatreno-crvenoj boji uz crnu dekoraciju i sveće. Kako bi se svi zabavili na raspolaganju je bila i BURO. proročica i razni performeri, dok su za atmosferu bili zaduženi DJ-evi: Fat Tony, Emerald i Disco Smack

     

     

    BURO. je još jednom dokazao da je uvek na mestu gde nastaju trendovi

     

     

    Žurci za 450 ljudi, između ostalih prisustovali su urednici i direktori BURO. izdanja širom sveta, ko-osnivačica magazina System Alexia Nidzelski, duo The Flag Twins, tu su bile i blogerke Susie Lau, Jessie Bush, Nina Seus i mnogi drugi… Burolution je počeo!

     

    Saznaj više:
    Povezani članci: