Pretraga

Nove Celine surf daske nateraće vas da tragate za visokim talasima ovog leta

Tekst: BURO.

Neumorno smo ga najavljivili i sada kada je leto stiglo, najzad možemo da odahnemo. Iako su to do liste i dalje beskonačne, a obaveze se usložnjavaju kako temperature rastu, danas zvanično obećavamo sebi da ćemo stvari obavljati sa lakoćom. U duhu letnjih avantura za kojima svake godine mahnito tragamo, stiže nova Celine kolekcija koja priziva visoke talase i nateraće nas da bukiramo prve surf časove ove uzbudljive sezone.

Nove Celine surf daske nateraće vas da tragate za visokim talasima ovog leta (фото 1)

Celine surf kolecija donosi ekskluzivno ograničeno izdanje u vodećim buticima brenda, a linija čak uključuje funkcionalnu dasku za surfovanje koju je na probnu vožnju odveo DJ, producent i surfer Justin Brick Howze za potrebe snimanja kampanje.

Nove Celine surf daske nateraće vas da tragate za visokim talasima ovog leta (фото 2)

Kako bi zajahao najviše talase, ovaj entuzijasta je na plaži već od pet ujutru, a kao svog saputnika ovog puta izabrao je novu Celine surf dasku. Ona dolazi u beloj boji sa logotipom brenda u crnoj boji na sredini daske i može biti vaš novi letnji izazov.

Nove Celine surf daske nateraće vas da tragate za visokim talasima ovog leta (фото 3)

Dok maštate ili se već polako pakujete za odmor, posetite sajt Celine brenda za više informacija o odeći i predmetima u okviru kolekcije ograničenog izdanja.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor