Pretraga

Uzbudljivo leto je pred nama, uhvatite najbolje parče u Portonovi rizortu

Uzbudljivo leto je pred nama, uhvatite najbolje parče u Portonovi rizortu

Tekst: BURO.

Ako se razmišljate šta da poklonite sebi tik pred letnju sezonu, imamo sjajan predlog, a to je da kroz nekoliko dana istražite naselje u srcu Bokakotorskog zaliva – Portonovi! Jadransko more i Boka Kotorska uvek su nepogrešiv izbor – bilo zbog blizine i jednostavnosti ili neverovatnih prirodnih lepota i niza aktivnosti i događaja u zalivu. Bez obzira na to da li želite da imate dom na obali Mediterana ili da iskusite čari luksuznog života na Jadranu, boraveći nekoliko dana u nekom od apartmana ili vila, turistički kompleks Portonovi nudi sve što je potrebno za nezaboravno iskustvo življenja pored mora. A to iskustvo svi želimo, zar ne?

Uzbudljivo leto je pred nama, uhvatite najbolje parče u Portonovi rizortu (фото 1)

JEDINSTVENA LOKACIJA NA OBALI

Tokom čitave godine, posetioci iz celog sveta uživaju u jedinstvenoj kombinaciji luksuza, vrhunskih nekretnina i dizajna, kao i impozantne, netaknute prirode Bokokotorskog zaliva. Uz to, raznovrsni kulturno-umetnički događaji tokom godine upotpunjuju ugođaj i jedinstveno iskustvo života u Portonovom.

Uzbudljivo leto je pred nama, uhvatite najbolje parče u Portonovi rizortu (фото 2)
Uzbudljivo leto je pred nama, uhvatite najbolje parče u Portonovi rizortu (фото 3)

„Svi oni koji su željni avanture i uzbuđenja, predivnih pejzaža, vrhunskih spa centara i opuštanja, kao i izleta po Crnoj Gori i kulturnih dešavanja pored mora će ovog leta uživati u Portonovom“, istakao je Rashad Aliyev, izvršni direktor kompanije Azmont Investments, u čijem vlasništvu je Portonovi rizort.

Uzbudljivo leto je pred nama, uhvatite najbolje parče u Portonovi rizortu (фото 4)

A kako se leto svakim danom čuje sve jače, u Portonovom je uveliko u toku planiranje i organizacija dešavanja za posetioce. Od koncerata i izložbi, preko modnih revija, do karnevala, rezidenti i gosti imaće i više nego dinamičnu kulturno-umetničku ponudu, u kojoj će moći da uživaju u mesecima koji slede. Ovde ćete uspeti da uhvatite savršenu kombinaciju uživanja u miru, kao i u dinamičnim sadržajima kada se njih uželite.

UHVATITE DOBAR TALAS

Uzbudljivo leto je pred nama, uhvatite najbolje parče u Portonovi rizortu (фото 5)
Uzbudljivo leto je pred nama, uhvatite najbolje parče u Portonovi rizortu (фото 6)
Uzbudljivo leto je pred nama, uhvatite najbolje parče u Portonovi rizortu (фото 7)

Međutim, i ljubitelje sporta i morskih aktivnosti čeka podjednako uzbudljiva letnja sezona. Jedna od prvih novosti u predstojećem programu je novootvoreni jedriličarski klub Portonovi Yacht Club. Jedriličari će moći da uživaju u nizu događaja i aktivnosti, dok će članovi kluba na raspolaganju imati posebne pogodnosti. Osim događaja otvaranja, Portonovi Yacht Club ovog leta organizuje dve regate, popularnu EST105 internacionalu regatu Bari – Herceg Novi, kao i već dobro poznatu III Portonovi regatu Bokeška ostrva, od 10. do 12. juna.

„Portonovi Yacht Club će omogućiti onima koji se još nisu oprobali u jedrenju, a to bi želeli, da pohađaju kurseve jedrenja sa iskusnim jedriličarima”, rekao je Rashad Aliyev i dodao da se Portonovi trudi da ponudi pregršt razloga zbog koji bi ljudi želeli da ga posete i u njemu se zadrže određeni period.

PREPUSTITE SE DOBROM RITMU

Uzbudljivo leto je pred nama, uhvatite najbolje parče u Portonovi rizortu (фото 17)
Uzbudljivo leto je pred nama, uhvatite najbolje parče u Portonovi rizortu (фото 18)
Uzbudljivo leto je pred nama, uhvatite najbolje parče u Portonovi rizortu (фото 19)

Na kraju, u skladu sa najrazličitijim afinitetima svojih posetilaca i rezidenata, Portonovi tokom predstojećih meseci priprema i događaje poput drugog po redu Portonovi Wine Night-a, zatim festivala muzike i plesa Mediterranean Sounds, Internacionalnog Karnevala i mnogih drugih. Svi događaji će blagovremeno biti najavljeni na zvaničnim Portonovi profilima na društvenim mrežama. Blizina naselja Portonovi dopušta vam da budete spontani i da i nekoliko puta ovog leta punim plućima udahnete čist vazduh koji miriše na morsku so i borove, uhvatite sunce, ali i manifestacije koje će učiniti da vam srce jače zakuca. Za više informacija o događajima, kontaktirajte [email protected] Za posebne ponude i rezervacije smeštaja kontaktirajte [email protected] ili pozovite +382 31 353 600.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor