Zendaya & tenniscore: Svi lookovi sa press turneje filma Challengers

  09.04.2024.
  RECOMMENDED

  Zendaya se trenutno nalazi na svetskoj turneji filma Challengers. U pitanju je novo ostvarenje Luce Guadagnina, poznatog po Call me by your name, koje će i naše bioskope stići kad i u svetske – 27. aprila. Zendaya je Tashi Dunkan – teniska zvezda, što je bio idealan povod da svoje donedavno pustinjske autfite (koje je nosila zbog promocije drugog dela filma Dune, u kojem igra Chani) zameni kreacijama koje imaju veze sa tenisom, a u čemu joj je, kao i uvek, najviše pomogao stilista Law Rouch.

  Second stop on the ChallengersMovie global tour merci Paris

  Poslednja kreacija koju je Zendaya ponela bila je Louis Vuitton haljina po meri, sa korset bodijem i belim kožnim kaišem – nosila ju je u Parizu. Njen glamurozni izgled upotpunila je sjajna šminka – verovatno je imitirala osunčan izgled teniserki, ali i frizura – od nedavno plava kosa, puštena sa strane. LV haljina je samo jedan od mnogih fascinantnih lookova glumice.

  Pogledajte još neke – apsolutno najlepše tenniscore kombinacije.

  Zendaya kao tenniscore heroina

  @zendaya x Josh OConnor x Mike Faist Challengers au cinema le 24 avril. zendaya zendayafans zendayaupdate challengersmovie cinema film mikefaist joshoconnor

  Jedna od najlepših tenniscore kombinacija u kojoj se Zendaya pojavila bila je jakna limun zelene i bele karirane boje, pametno stilizovana kao haljina. Ovo je komad iz kolekcije proleće/leto 2013. kuće Louis Vuitton, nastao pod kreativnom direkcijom Marca Jacobsa. Da bi upotpunila izgled, glumica je nosila bele štikle i belu traku za kosu.

  loewe glava tenisera

  Istakla se i unikatna haljina brenda Loewe u svetlo zelenoj nijansi ukrašena diskretnim printom – tenisera. Ovu haljinu nosila je tokom australijske turneje, kao i sjajne salonke brenda Loewe i Bulgari nakit.

  zendaya lacoste
  Lacoste kombinacija

  Film Challengers, inače, prati Taschi, talenat koji je obećavao, a koja je primorana da odustane od tenisa zbog povrede koja je okončala njenu karijeru. Ona postaje trener i trenira Arta, kojeg, nakon niza poraza, prijavljuje za takmičenje na nižem nivou nazvanom „Challengers“. Stvari se komplikuju kada se par sretne sa još jednim nekad talentovanim teniserom Patrickom, koji nije samo Arturova konkurencija, nego i bivši Taschin dečko.

  Poslednji film u kojem igra Zendaya promoviše se kao vrela sportska drama, a kako i ne bi kada joj društvo prave Mike Faist i Josh O’Connor.

  Fotografije: Promo, Instagram

  Saznaj više:
  Povezani članci: