Aplauzi za Pamelu Anderson: Bez šminke na Nedelji mode u Parizu

04.10.2023.
RECOMMENDED

Pamela Anderson se poslednjih godina povukla iz javnosti, ali otkako je u februaru objavljen njen dokumentarac, Pamela: Ljubavna priča, njena priča stigla je do sasvim nove generacije fanova.

Svojim najnovijim potezom, glumica će sigurno ostati u centru pažnje: pojavila se na nekoliko revija na Nedelji mode u Parizu, svežeg lica i bez šminke, što je javnost primetila.

pamela anderson 1

Pamela je pojavljivanje počela na reviji The Row, gde je ponela krojeno crno trodelno odelo i belu košulju na dugmad, a nastavila je dan kasnije na reviji Isabel Marant u haljini boje sunca.

pamela anderson 2

Na reviji Victorie Beckham bila je u haljini kratkih rukava sa apstraktnim printom i zabavnim štiklama na platformi. Sutradan je posetila reviju Vivienne Westwood u oversized vunenom kaputu, a iste noći prisustvovala je večeri u sivoj vunenoj jakni i haljini. Sve to – bez trunke šminke.

pamela anderson 3

Svojim prirodnim izgledom zaradila je aplauze kolega: Jamie Lee Curtis podelila je njene fotografije na instagramu, napisavši da je „revolucija prirodne lepote počela“. Sa njom se složila Selma Blair, navodeći da je divno videti „samouverenost“.

Saznaj više:
Povezani članci: