Ekskluzivni godišnji događaj u organizaciji kompanije PROBEAUTY na Belom Dvoru

30.09.2023.
RECOMMENDED

Ovaj sunčani septembraski vikend, između ostalog, protekao je u znaku negovanja kože, prateći zdravlje na putu ka autentičnoj lepoti.

Sa Vama na svakom koraku, a ovog puta na Belom Dvoru, kompanija Probeauty okupila je uspešne pojedinke i pojedince iz sfere kozmetologije, kao i ljude zainteresovane za vrhunsku negu kože.

Osnivačica i direktorka platforme Probeauty, Eleonora Sekešan, ponosno je naglasila rast preduzeća od 2015. godine do danas, kao plod uspešne saradnje sa renomiranim francuskim brendovima, među kojima su Phytomer, Vie Collection, Fleurs, Phytoceane.

Takođe, Eleonora je istakla činjenicu da je na naše prostore, zahvaljujući Probeauty distribuciji, stigla korejska skin culture kozmetika i aparat O2toDerm, kao i austrijske farbe za obrve i trepacive renomirane svetske kuće RefectoCil.

Probeauty dogadjaj 2 Beli dvor 29 09 2023 1

Ovom prilikom, posebno je predstavljen potpuno novi brend u našem regionu, koji je zahvaljujući Eleonori Sekešan sada dostupan i na našem tržištu – to je COLORESCIENCE – važan američki brend nagrađivan sa više od 25 svetskih različitih nagrada. Testiran je i odobren od strane dermatologa.

Probeauty dogadjaj 3 Beli dvor 29 09 2023

Colorescience je brend koji je nakon višegodišnjeg strpljivog rada u laboratorijama napravio jedinstvenu formulu za zaštitu, a ujedno i negu kože. Od sunčevih zraka, preko zagađenja, do slobodnih radikala, s verom da je zaštita od UV zračenja u potpunosti moguća.

Unapređena zaštita kože od oštećenja danas je broj jedan među lekarima. Colorescience je brend koji prozivodi i nudi maksimalnu zaštitu od UVA/UVB, HEV plavog svetla, infracrvenog zračenja, zagađenja iz okruženja i životne sredine, a ujedno neguje kožu iznutra ka spoljašnjosti, zateže, umanjuje neravnine i iritacije i zahvaljujući različitim nijansama ima efekat šminke.

Probeauty dogadjaj 4 Beli dvor 29 09 2023

Proizvodi koriste 100 odsto čiste, prirodne minerale, antioksidante i biljke. Zahvaljujući posebnoj formuli, Colorescience tim je postigao mineralnu zaštitu koja više ne ostavlja bele tragove na Vašoj koži i potpuno je prilagodljiva tenu.

Colorescience proizvodi ne sadrže hemikalije, patentirani su i klinički testirani kao proizvodi koji koži pružaju dugoročno poboljšanje zdravlja i lepote.

Probeauty dogadjaj 5 Beli dvor 29 09 2023

Eleonora Sekešan je ekspertkinja kozmetologije sa 15 godina iskustva u ovoj oblasti, osnivač Probeauty platforme profesionalnih kozmetičkih proizvoda za negu lica i tela.

Probeauty dogadjaj Beli dvor 29 09 2023

S verom u to da je zdrava koža najlepša koža, svaki brend je upoznavala temeljno i na taj način ga uvozila na Balkan – vrlo pažljivo, dosledna ideji da je zdrav čovek najlepši čovek.

Saznaj više:
Povezani članci: