HONOR Magic V2: Najtanji sklopivi pametni telefon na tržištu stiže u Evropu

HONOR Magic V2 redefiniše iskustvo sklopivog telefona.
27.01.2024.
RECOMMENDED

HONOR Magic V2 je stigao u Evropu. Na premijernom događaju u Porsche Experience Centru‚ u Lajpcigu, prisustvovalo je više od 400 predstavnika medija i partnera.

Prisutni su dobili ekskluzivan uvid u Porsche dizajn HONOR Magic V2 RSR telefona, spajajući najnovije tehnološke inovacije kompanije HONOR sa vanvremenskom elegancijom Porsche dizajna. Imali su i retku priliku da istraže HONOR fuziju luksuza i tehnologije tokom uzbudljivih simulacija trka i obilaska fabrike Porsche.

HONOR Magic V2

Nakon dve godine izrade, HONOR Magic V2 obuhvata više od 210 tehnoloških inovacija, uključujući sistem ultra-tanke baterije, sistem za hlađenje, šarku, konektor tip C, ekran, zvučnu jedinicu, i mnoge druge. HONOR Magic V2 je najtanji sklopivi pametni telefon unutar ponude kompanije HONOR do sada, sa težinom od svega 231 grama i debljinom od samo 9.9mm kada je preklopljen. Poseduje novu generaciju dve silicijum karbonske baterije sa prosečnom debljinom od samo 2.72mm, što omogućava visok kapacitet do čak 5.000mAh.

Osim svog tankog profila, ističe se pionirskom upotrebom avio-materijala i šarke od titanijumske legure, oblikovane 3D tehnologijom štampe – prvi put u segmentu sklopivih uređaja.

HONOR Magic V2 Black3

HONOR Magic V2 poseduje trostruku zadnju kameru koja uključuje glavnu kameru od 50MP (f/1.9), ultra-široku kameru od 50MP (f/2.0) i telefoto kameru od 20MP (f/2.4). Dvostruka prednja kamera ima čak dve kamere od 16MP (f/2.2).

Uključujući inovacije usmerene na čoveka, HONOR Magic V2 takođe podržava vodeću tehnologiju PWM zatamnjivanja od 3840Hz kojom se smanjuje zamor očiju i obezbeđuje udobno gledanje, čak i tokom duže upotrebe.

U revolucionarnom HONOR Magic V2 telefonu, softverska inovacija zauzima centralno mesto, podižući korisničko iskustvo na novi nivo. Najsavremenije mogućnosti uređaja redefinišu interakciju, čineći reprodukciju muzike i fotografisanje efikasnijim.

Saznaj više:
Povezani članci: