Barbie Ferrieru nećemo gledati u novoj sezoni „Euforije“, ali znamo sve o njenoj novoj ulozi

    26.04.2023.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/04/Cover_Barbie.jpg

    Znamo da Barbie Ferreiru nećemo gledati u novoj sezoni „Euforije“, a glumica je nedavno otkrila razloge koji se kriju iza njene odluke. Iako će nam njeno prisustvo u omiljenoj teen drami nedostajati, radujemo se da je vidimo i u nekim novim ulogama i zato vam donosimo detalje o najsvežijem projektu na kom radi.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/04/1682493936122597.jpg

    U pripremi je remake kultnog horora „Faces od Death“ a Barbie Ferreira nalazi se na glumačkoj listi. Pored nje, uloge u filmu će poneti Dacre Montgomery, koga smo obožavali u „Stranger Things“, kao i pevačica Charli XCX čija je ova debitantska uloga. Isa Mazzaei piše scenario, dok Daniel Goldhaber režira film.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/04/1682493936271094.jpg

    Ukoliko se osvrnemo na pređašnje filmske naslove iz ove i prethodne godine, možemo zaključiti da se nalazimo u horor eri i čini se da je fascinacija strahom ponovo glavna inspiracija za mnoge reditelje. Film koji je u dokumentarnom stilu davne 1978. godine napisao i režirao John Alan Schwartz prati patologa po imenu Frensisa B. Grosa koji postaje opsednut životom i smrću, a radnja „Faces of Death“ se svodi na kolekciju scena smrti. Originalni film bio je čak zabranjen i cenzurisan zbog svoje grotesknosti, ali je osamdesetih postigao kultni status i započeo eru horora u stilu pronađenih VHS snimaka koji će inspirisati druge kultne filmove iz istog žanra.

    Remake bi trebalo da se drži izvornog materijala, ali je produkcija još u ranoj fazi, tako da smo nestprljivi da saznamo više detalja kao i datum premijere.

    Saznaj više:
    Povezani članci: