Da li je nova Kristen Stewart – Robert Pattinson saga na pomolu?

    01.06.2022.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/06/pattisoncover.jpg

    Zvezde „Twillight“ sage – Robert Pattinson i Kristen Stewart na razdvojenim putanjama imaju sjajne karijere. Glumica je nedavno zasijala u ulozi princeze Diane za film „Spencer“, dok su sve oči bile uprte u Roberta u ulozi novog Batmana. Da li postoji šansa da u novom filmu zaigraju zajedno? 

    David Cronenberg, režiser „Twillighta“ je definitivno raspoložen za tako nešto. Ne skriva radost povodom potencijalnog reuniona, a sa njegovom dozom entuzijazma uskoro ćemo možda gledati i šesti deo sage u novom ruhu.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/06/1654174565726261.jpg

    Kristen je nedavno sarađivala sa Davidom na horor filmu „Crimes of the Future“, koji je debitovao na Kanskom festivalu, nakon čega se režiser sastao sa filmskim kritičarem Jordanom Ruimmyem kako bi prodiskutovali naredni projekat koji bi pored Kristen uključio i Roberta.

    David smatra da su njih dvoje izrasli u izvrsne glumce i voleo bi da ih vidi kako dele glavne uloge u nekom novom narativu. Ne zamišlja nužno njihov romantični angažman, štaviše, ta ideja ga odbija jer je svestan da bi upravo to fanovi najpre očekivali. On želi da im da šansu za nešto sveže i drugačije.

    Nema sumnje da je spoj Roberta i Zoe Kravitz u novom Betmenu izazvao fenomenalne reakcije, a šta mislite o ovom potencijalnom reunionu?

    Saznaj više:
    Povezani članci: