Da li nam se sprema nastavak filma „Call Me By Your Name“?

    12.09.2022.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/09/Callmebaby_cover.jpg

    Osvežićemo vam pamćenje, pre dve godine pisali smo vam da se Timothée Chalamet i Armie Hammer vraćaju, jer je još tada najavljen nastavak filma „Call Me By Your Name“.  Na Telluride festivalu filma, reditelj, Luca Guadagnino, je u jednom intervjuu izjavio: „Nastavak bi više ličio na hronike Elia, mladića koji postaje muškarac. To je nešto što želim da radim.”

    Jasno je zašto je projekat svojevremeno stavljen na pauzu, Timothée Chalamet bio je zauzet snimanjem filma „Dina“, dok su na račun Armiea Hammera stizale optužbe za seksualno uznemiravanje, te je izbegao iz Holivuda. Osim toga, i Luca je sav fokus prebacio na „Bones and All“, novo ostvarenje u kom je ponovo Timothée glavna zvezda neobične ljubavne priče.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/09/166307836525583.jpg

    @CMBYNFILM

    Luca će se verovatno zadržati na narativu Acimanovog nastavka romana „Nađi me“ iz 2019. godine, u kojem autor ponovo posećuje Elia, Olivera i Samuela, deceniju nakon tog vrelog leta u Italiji, a novi film fokusiraće se na svaki lik pojedinačno, oslanjajući se na teme nove ljubavi, sećanja i pomirenja. Mi smo zakačili za zrno nade koje je Luca prosuo i ne puštamo!

    Saznaj više:
    Povezani članci: