Da li su Elthon John i Ed Sheran kreirali novi hit baš poput „All I want for Christmas is you“?

    09.12.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/12/elton_cover.jpg

    Praznici nisu praznici bez porodice, ukrasa, dobre klope i naravno muzike. Između praznika i muzike može stajati samo jedna pesma – “All I want for Christmas is you”. Ili je to makar mogla do sada. Ako “Marry Christmas“ zadrži momentum, Ed Sheran i Elton John mogli bi da preotmu presto.

    “All I want for Christmas is you“ svakog decembra, godinama unazad, pronalazi put da do top 20 u najboljih 100 pesama. Legendarna melodija iz 1994. godine broji preko 5 miliona puštanja dnevno na Spotifyju, a sveukupno je pesma prikupila preko m i l i j a r d u streamova na platformi. Teško je i da zamislimo da nešto može da zameni ovaj planetarni hit koji ima moć da probudi u nama prazničnu euforiju kao nijedan drugi, ali isto tako ćemo uvek napraviti prostora da oslušnemo i nešto novo.

    Britanske pop zvezde, Elton i Ed, udružili su se da napišu nekoliko pesama na temu praznika, a prva u nizu je upravo “Marry Christmas”. Uparena genijalnost ova dva čoveka morala je ishodovati dobrim rezultatom. Upravo to se i desilo, budući da je već obezbedila duplo više prodaje od svog najbližeg konkurenta, Adele i njene, slobodno možemo reći instant kultne pesme – “Easy on me”.

    Ed je isprva bio protiv ovakve ideje ne zato što ne voli praznike, upravo suprotno, već zato što je bio svestan šta ovakva vrsta pesama zahteva. Elton je preuzeo kormilo u ovom kreativnom procesu i obojicu ih odveo u pravcu samog vrha plejlisti širom sveta.

    Nemali broj prazničnih pesama trendinguju, uključujući, između ostalih, “Come On Home For Christmas” George Ezre, “It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas” Michael Bublea i “Rockin’ Around The Christmas Tree” Brende Lee. Nema sumnje da je euforija sada u punom zamahu, zato nabacite praznični makeup, manikir i zaplešite uz „Marry Christmas“ ispred ogledala ili na sred ulice, zašto da ne?

    Saznaj više:
    Povezani članci: