Da li znate ko je nova opsesija Joe Goldberga? Ni manje ni više nego Cardi B

    08.11.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/11/cardivest_cover.gif

    Ako ste ovih dana tumarali kroz carstvo interneta i sve njegove gluposti, besmislice, rasprave, ali i gomilu onih stvari koje pakujemo u folder “inspiracija”, sigurno ste nabasali i na novo online prijateljstvo između Cardi B i Penn Badgleya. Pozamašnu brojku gledalaca koja čini seriju “You” jednom od najgledanijih na Netflix platformi čine i poznate ličnosti, a najvatreniji fan među njima je Cardi B.

    Izrazila je želju da se nađe i u glumačkoj postavi pa je čak pokrenuta i peticija da se pojavi u 4. sezoni, a posebnu naklonost gaji prema glavnom glumcu – Penn Badgleyu. Poruke koje su razmenili su postale viralne na svim društvenim mrežama, a stvari su se dodatno zakuvale kada je Cardi B primila pismo od Joe Goldberga. Ponavljamo, Joe Goldberga, ne Penn Badgleya. Šta je najbolja stvar? Možete da pročitate celo pismo, budući da ga je Cardi podelila na svom Twitter profilu.

    Prenosimo ga u celosti: „Zdravo, ti… Moje uhođenje i ubijanje me možda čini sertifikovanim čudakom, sedam dana u nedelji, ali me je takođe dovelo do… tebe“, napisao je. “Cardi B, znaš kako da se ponašaš na društvenim mrežama. Značajna si. Izuzetna. Jednostavno mi se sviđaš“, nastavlja u pismu. „Autentična si i suptilno kompleksna… baš kao što si i sa svojom muzikom. Držiš me na prstima, barem onima koji su ostali na broju. Ti ne možeš biti zatvorena u kavezu i to je tako osvežavajuće. Jedva čekam da te vidim kako ubijaš u ovom kačketu, ali se svakako nadam da ti nećeš nestati.“ Jedva čekamo odgovor, jer je sve što smo dobili od Cardi B povodom ovog pisma bilo: “Kako je znao moju adresu?”

    Saznaj više:
    Povezani članci: