Pretraga

Instagram profil My Therapist Says postaće serija

Instagram profil My Therapist Says postaće serija

Tekst: BURO.

Kad kažemo meme mislimo na (naš omiljeni) Instagram profil My Therapist Says, a ovaj nalog koji broji preko 7.5 miliona pratilaca sada postaje serija. Memovi, memovi i još memova!

Instagram profil My Therapist Says postaće serija (фото 1)

Viralni nalog čiji su suosnivači Lola Tash, Nicole Argiris, Nora Tash i Gina Tash postoji od 2015. godine a sadržaj je fokusiran na mentalno zdravlje i opštu neurednost života sa kojom baš svi možemo da se poistovetimo i serija će u istom ritmu nastaviti da na organski i duhovit način istražuje važnost mentalne higijene. My Therapist Says je do sada sarađivao sa gigantima kao što su Gucci, Valentino i Met Gala, a kompanija Artists for Artists, koju su osnovali SNL zvezda Kenan Thompson i John Ryan Jr. prihvatila se ovog izazovnog zadatka da napravi seriju od memova.

Lola i Nicole zajedno za Kenanon i Johnom naći će se u ulozi producenata, a pomenuta kompanija će ko-finansirati seriju. Osnivači omiljenog profila milenijalsa imaju jedinstvenu i urnebesnu perspektivu koja je odjeknula kod ljudi širom sveta, pa su Nicole i Lola pre nekoliko godina takođe napisali knjigu zasnovanu na nalogu "My Therapist Says: Advice You Should Probably (Not) Follow". Jedva čekamo da vidimo kako će jedna od najpopularnijih referenci pop kulture izgledati u ovom obliku.

Instagram profil My Therapist Says postaće serija (фото 2)
Instagram profil My Therapist Says postaće serija (фото 3)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor