Knjiga „Snaga“ Naomi Alderman dobija ekranizaciju sa Toni Collette u glavnoj ulozi!

    29.08.2022.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/08/tomi_cover.jpg

    „Snaga“, roman opisan kao „feministička naučna fantastika“, dobija svoju ekranizaciju i to sa Toni Collette u glavnoj ulozi! Ona će igrati Margot Cleary-Lopez, gradonačelnikinju Sijetla, a njena uloga u seriji je zvanično potvrđena. Margot ima oštar jezik, zao smisao za humor i vođena je strašću da ostavi svet boljim nego što ga je zatekla. 

    Ova distopijska satira, 2016. godine nagrađena Baileys nagradom, umnogome podseća na „Sluškinjinu priču“ Margaret Atwood. Prema sinopsisu Amazon Prime serije, „The Power“ prati grupu tinejdžerki koje misteriozno razvijaju posebnu moć koja im omogućava da po volji ubijaju ljude strujom. One shvataju da mogu da probude istu moć u starijim ženama i počinju da im prenose svoju sposobnost, a sve to koriste kako bi postale dominantni pol. U nekim slučajevima, žene sa moćima ubijaju i muškarce koji im se nađu na putu. 

    Autorka romana po kome nastaje ova serija ujedno će biti i izvršna producentkinja, a ostali članovi glumačke postave su: Eddie Marsan, Ana Ularu, Zrinka Cvitesic, Ria Zmitrowicz, Toheeb Jimoh i Edwina Findley. Datum premijere se još uvek drži u tajnosti, ali mi smo već nestrpljivi da vidimo prvu epizodu.

    Saznaj više:
    Povezani članci: