Linsday Lohan je novom ulogom uspela da razneži čak i Twitter

    10.10.2022.
    RECOMMENDED

    Ne bismo očekivali da se Twitter oko bilo čega može ujediniti, ali čini se da se upravo to desilo i jedina stvar koju žele za Božić je Lindsay Lohan. Ona se vraća glumi ulogom u uskršnjem rom-comu koji stiže na Netflix platformu brže nego što mislite.

    U „Falling for Christmas“ Lindsay je Sierra Belmont, novopečena naslednica hotela koja pati od potpune amnezije nakon što je doživela nesreću na skijanju. Dok čeka da joj se sećanja vrate, o njoj brine zgodni meštanin i njegova ćerka. Ukratko, film je pokazna vežba na temu njenih pređašnjih uloga i svi su već blago opsednuti filmom.

    Nakon nestanka sa mape javnosti, Lindsay je napravila je kratki izlet u podkast sferu, ali sada se zvanično vraća velikom platnu. „Falling for Christmas“ opisala je kao osvežavajuću i dirljivu romantičnu komediju, a svoj lik kao lik kao ekstravagantan, temperamentan i glamurozan i dodala da joj je nedostajalo da glumi u takvim filmovima. 

    Naslov stiže na Netflix platformu mnogo pre Božiča – 10. novembra, a u slavu nezvaničnog „Mean Girls“ dana već je osvanuo i trejler. Ovo su samo neke od reakcija sa Twittera i sudeći po njima, svi željno iščekuju premijeru.

     

     

     

     

     

     

     

     

    Saznaj više:
    Povezani članci: