Pretraga

Ovi Instagram noviteti su vam možda promakli, ali smo sigurni da će vas obradovati!

Ovi Instagram noviteti su vam možda promakli, ali smo sigurni da će vas obradovati!

Tekst: BURO.

Instagram je zaređao promene koje uvodi na svojoj platformi, ali na red najzad stižu i neki smisleni noviteti. Najnoviji update je iz nekog razloga prošao neopaženo, a sigurni smo da će vas obradovati!

Prvi update tiče se link in bio sekcije u kojoj će sada biti moguće zakačiti više od jednog linka. Ali, drugi update je ono zbog čega ćete odahnuti - najzad je moguće zakazivati objave kroz samu Instagram platformu, bez third party aplikacija!

Ova opcija rezervisana je samo za profesionalne profile i pravi je game changer, a to znaju posebno oni kojima su društvene mreže posao. Sa novom alatkom, moći ćete da zakazujete objave u obliku fotografija, reel-ova i carousel-ova čak 75 dana unapred.

Kada kreirate objavu, možete da pristupite alatki za zakazivanje tako što ćete otići na sekciju „Napredna podešavanja“. Zatim ćete videti novi prekidač „Zakažite ovaj post“. Nakon što odaberete tu opciju, moći ćete da izaberete vreme i datum kada želite da post bude objavljen. Zatim morate da se vratite na tok objava na Instagramu i dodirnete „raspored“. Zakazane objave moći ćete da vidite u odeljku „Planirani sadržaj“. Sve što je sada potrebno jeste da se bacite na planiranje sadržaja, a ostatak prepustite Instagramu.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor