Pogledajte kako izgledaju Lily-Rose Depp i The Weeknd u prvom trejleru za njegovu seriju „The Idol“

    18.07.2022.
    RECOMMENDED

    Od prve najave njegove serije „The Idol“, jedva smo čekali trejler koji je najzad tu. I očekivano – obećava!

    Abelova estetika je prepoznatljiva, a trejler podseća na njegove spotove sa vizualima inspirisanim osamdesetima. „The Idol“ nam donosi „najljigaviju ljubavnu priču iz Holivuda“, sa Lily-Rose Depp u glavnoj ulozi. Priča prati mladu pop pevačicu koji započinje romansu sa zagonetnim vlasnikom kluba koji je takođe vođa tajnog kulta. Iz trejlera, prilično je jasno da je The Weeknd vlasnik kluba, a Lily zvezda u usponu.

    Gledajući ove kratke sekvence, pitamo se da li će The Weeknd uspeti da ode korak dalje u odnosu na „Euforiju“, budući da kadrovi obiluju narkoticima, orgijama i žurkama u Holivuskim vilama. Pored dve glavne uloge, znamo da će se u seriji pojaviti i Troye Sivan, Tunde Adebimpe i Anne Heche. Jennie iz Blackpink grupe se takođe nakratko pojavljuje u trejleru, kao deo plesne ekipe mlade pevačice.

    Seriju ko-kreiraju The Weeknd, Reza Fahim i Sem Levinson, koji se proslavio kao reditelj „Euforije“. Fenomenalna postava u svim aspektima i trejler koji nam je zagolicao maštu nadomešćuju odsustvo datuma premijere,iako HBO najavljuje „The Idol“ gledati uskoro.

    Saznaj više:
    Povezani članci: