Priprema se rimejk kultnog filma “Telohranitelj” i ovo je sve što znamo

    17.09.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/09/bodyguard_cover.jpg

    Da budemo iskreni, uvek smo pomalo skeptični kada su ove vrste obrada u pitanju. Ne radujemo se baš ni novim sezonama pojedinih serija koje prosto treba da se završe baš tu gde su u poslednjoj stale, ali točak (potencijalne) zarade se neumorno vrti i kreće stalno napred.

    “Telohranitelj” je romantična drama snimljena 1992. godine i mada je verovatno mnogo više pamtite po najpoznatijoj filmskoj pesmi ikada, nego po samom filmu, glumcima ili omiljenoj sceni, u vreme kada je izašla bila imala je ogromnu gledanost. “I Will Always Love You” i neponovljiva Whitney Houston zauvek će biti zaštitni znak ovog filma. Whitney tumači ulogu Rachel Marron, muzičke i glumačke zvezde na vrhuncu karijere. Među obožavaocima koji su njom opsednuti, razume se, nalazi se i jedan koji želi da joj naudi. Štiti je ekspert za bezbednost, Frank Farmer (Kevin Costner), a od zaštitničkog i strogo profesionalnog odnosa, naposletku se (naravno) između njih rađa nešto više.

    Ne možemo da se ne zapitamo kako bi novi “Telohranitelj” uopšte izgledao i da li nam je zaista potreban? (Ruku na srce, ovo pitanje možemo postaviti za većinu stvari koja nas okružuje.) Što se tiče glumačke postave, još uvek nema zvaničnih informacija, ali bi to mogli da budu Chris Hemsworth i Tessa Thompson, kao i Channing Tatum i Cardi B. Lizo je na svojim društvenim mrežama podelila predlog da to budu ona i Chris Evans. Ovo su više puke želje i predlozi fanova, nego osnovane tvrdnje, mada se nikad ne zna. Možda na kraju zaista neko od njih završi u ulozi Rachel ili Franka.

    Svetla strana celog projekta jeste da scenario piše Matthew López, koji je za pozorišni komad “Nasleđe” ove godine dobio i 11 nominacija za nagradu Tony (i koja se dodeljuje za postignuća u američkom pozorištu). Producenti su: Lawrence Kasdan, Dan Lin i Jonathan Eirich. Pitamo se kako će naći ikoga sa glasovnim sposobnostima približnim Whitney Houston. Koga biste vi voleli da vidite u toj ulozi?

    Saznaj više:
    Povezani članci: