Slučaju Depp-Heard se konačno nazire kraj

    30.05.2022.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/05/jdcover.jpg

    Najzad se nazire kraj najpoznatijem suđenju na svetu. Hteli – ne hteli da budete upleteni u Depp-Heard dramu, nemoguće je izbeći je, budući da je u samom vrhu streaming-a nedeljama unazad, utrkuju se live prenosi, memovi i debate na društvenim mrežama, a nama je stvarno dosta Johnny Deppa i njegovog suđenja. Porota je u petak, nakon završnih reči poslata kući za vikend povodom Dana sećanja, a porotnici će sutra nastaviti razmatranje slučaja.

    Poznati glumac je podneo tužbu u vrednosti od 50 miliona dolara protiv Amber povodom njenog teksta o porodičnom nasilju u magazinu „Washington Postu“ iz 2018. godine. Iako ga nije imenovala, on tvrdi da su njeni navodi uticali na njegovu sposobnost zaposlenja, a ona je podnela protivtužbu za odštetu u vrednosti od 100 miliona dolara, dok oboje negiraju navode o zlostavljanju.

    Njegova advokatica traži od porotnika da mu vrate život nakon što su ga njeni navodi o zlostavljaju navodno upropastili, a njeno ponašanje na sudu okarakterisala je kao predstavu života. Sa druge strane, advokatica Amber Heard, izjavila je da će presuda u korist Deppa učiniti porotnike saučesnicima u zlostavljanju i njegovoj „kampanji globalnog poniženja“. Dve godine kasnije zadržavamo isti stav, Ni Johnny ni Amber: Na sudu je za sad dokazana samo jedna stvar, a to je da nisu vredni naše pažnje. 

    Saznaj više:
    Povezani članci: