Pretraga

Sprema se Trainspotting serija - imamo detalje

Sprema se Trainspotting serija - imamo detalje

Tekst: BURO.

Glumac Robert Carlyle je potvrdio da će kultni film “Trainspotting” dobiti svoju televizijsku ekstenziju kroz seriju koja će pratiti Begbiea. Robert ga je tumačio u kultnom klasiku iz 1996. i drugom delu filma iz 2017. “T2: Trainspotting”.

I nakon toliko godina od premijere, nije izgubio svoju atraktivnost. Ovo je film koji je spojio brutalan realizam sa humorom i izvrsnom muzikom, a Danny Boyle se istim utemeljio kao jedan od najboljih režisera današnjice. Stoga smo bili prilično skeptični kada je izašao drugi deo i istinski smo se nadali da neće upropastiti ovo remek - delo. Nekima je bio potreban nastavak priče, pojedini su ostali zadovoljni, neki razočarani, ali deluje da se ova serija iščekuje optimističnije i nestrpljivije, jer je reč baš o ovom liku.

Zapravo, postoji knjiga pod nazivom “The Blade Artist” koja se u potpunosti bavim lika Begbie i njegovom nadasve posebno pričom. To je peto po redu literarno delo autora Welsha o svim kultnim likovima “Trainspotting-a”. Istina, sve je i dalje u ranoj fazoj priprema, ali kako stvari stoje, možemo je očekivati krajem godine.

Serija će se sastojati od šest epizoda u trajanju od jednog sata. Iako se nagađalo da će se desiti i treći deo filma, ipak ćemo pre toga gledati seriju. Ko jedva čeka veliki povratak Begbiea?

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor