Stigla je nova kniga Lise Taddeo!

    21.06.2022.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/06/ghost_cover.jpg

    Ako ste već počeli sa pakovanjem za more, pored uspravnih grupa (šta više vrišti leto?), razigranih printova, kupaćeg – ove sezone nosimo onaj sa xl karnerima i to od jutra do večeri, možete dodati i novu knjigu Lise Taddeo. 

    Lisa je 2019. debitovala sa „Tri žene„, potpisala se romanom „Životinja“ i nastavlja da istražuje žensku seksualnost, nošenje sa tragedijom i unutrašnjim previranjima, (nad)moć i žensko prijateljstvo zbirkom kratkhi priča „Ghost Lover“. 

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/06/1655884297397616.jpg

    Zbirka se sastoji od devet priča koje u fokus stavljaju žensku psihu, a za sada su nam privukle pažnju priče o ženama koje se takmiče za pažnju počasnog gosta na velikoj političkoj akciji prikupljanja sredstava i onima koje upravljaju servisom za sastanke (Ghost Lover) tako što pišu poruke za potencijalne partnere svojih klijenata.

    Narativ o mračnoj opsesiji mlade žene slatkišima pružila je Lisi i dizajnerki omota, Alison Forner, inspiraciju za naslovnicu knjige. „Mlada žena čuva konzervu svetih bombona koje je nemoguće pronaći – zvane lacrime d’amore, suze ljubavi – a koje su pripadale njenoj pokojnoj majci“, navodi spisateljica. „Ona kaže prijateljici da će pojesti jednu svaki put kada uradi nešto loše, sve dok ne dođe do kraja.“ I to je upravo ono što vidimo na naslovnoj strani. Jedva čekamo da zavirimo unutra!

    Saznaj više:
    Povezani članci: