Pretraga

Treća sezona serije \"Euforija\" i šta možemo da očekujemo

Treća sezona serije "Euforija" i šta možemo da očekujemo

Tekst: BURO.

Opio nas je "White Lotus", zagrejao nas je "The Bear", zabavljali smo se uz "Emily in Paris" i, ruku na srce, zaboravili smo na "Euforiju". Ali, čim smo saznali da se snimanje treće sezone bliži, ponovo smo postali euforični. Evo šta možete da očekujete u novim epizodama. 

Treća sezona serije "Euforija" i šta možemo da očekujemo (фото 1)

Vest o snimanju nove sezone stigla je direktno sa zvaničnog "Euforija" Instagram profila, ali detalji se i dalje drže u tajnosti. Ono što znamo je da se poznata, eklektična ekipa vraća na set, a očekivanja su nakon fenomalne prethodne dve sezone podignuta visoko. Očekujemo elektricitet, još dalje pomeranje granica, izazivanje uobičajenog u novim razmerama i sjajnu muziku koja čitavu dramu diže na jedan viši nivo. 

Treća sezona serije "Euforija" i šta možemo da očekujemo (фото 2)

Prvo pitanje koje nas dugo muči jeste: Šta se dešava sa glumačkom postavom "Euforije"? Barbie Ferreira davno je rekla zbogom ovoj seriji, ali utešno je znati da ćemo avanture drugih nam poznatih i dragih lica gledati u novim, emotivnim putovanjima i voziti se sa njima na rolerkosteru samospoznaje. Iza kamere naći će se fenomenalna Zendaya koja je za ulogu Rue osvojila Emmy nagradu za izvanrednu glumicu u kategoriji drama serija, Hunter Schafer (Jules), Jacob Elordi (Nate), Alexa Demie (Maddy), Algee Smith (Chris), Sydney Sweeney (Cassie), Maude Apatow (Lexi) i Dominic Fike (Elliot).

Treća sezona serije "Euforija" i šta možemo da očekujemo (фото 3)

Nakon slatko-kiselog završetka prethodne sezone, jedva čekamo da vidimo koje nam nove osećaje i promene perpektive doneti nove epizode. Da li će Cassie oprostiti Lexi, šta će se desiti sa Fezom, hoće li se brat od Natea konačno pojaviti u ovoj sezoni i kako će se razvijati veza između Dereka i Cala? Moraćemo da se strpimo do odgovora na ova pitanja, ali sigurni smo da će biti vredno čekanja. 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor