Pretraga

Znamo ko će igrati princa Williama i Kate Middleton u novoj \"The Crown\" sezoni!

Znamo ko će igrati princa Williama i Kate Middleton u novoj "The Crown" sezoni!

Tekst: BURO.

Poslednja sezona "The Crown" će obuhvatiti period od 1990-ih do ranih 2000-ih, pokrivajući kraj braka princa Charlesa i princeze Diane. Biće podeljena na dva dela, a ono što je sve zanimalo jeste izbor glumaca za princa Williama i Kate Middleton. Najzad imamo taj podatak!

Znamo ko će igrati princa Williama i Kate Middleton u novoj "The Crown" sezoni! (фото 1)

 

Ulogu Kate Middleton poneće Meg Bellamy, dok će princa zaigrati Rufus Kampa u adolescentskim danima, a Ed McVey u odraslim danima. Rufus će se pojaviti u epizodama koje prikazuju kako se britanska kraljevska porodica nosila sa tragičnom smrću Williamove majke, koja je umrla u avgustu 1997, dok će McVeyeve linije zapleta uključivati upoznavanje Kate i princa. Iako mlad, Rufus ima nekoliko uloga iza sebe, svoj profesionalni debi imao je pre tri godine igrajući glavnu ulogu u mjuziklu "Tajni dnevnik Adriana Mola". Drugi glumac, Ed McVey, diplomirao je na Dramskom centru u Londonu prošle godine, dok se Meg može pohvaliti samo amaterskim iskustvom.

 

Znamo ko će igrati princa Williama i Kate Middleton u novoj "The Crown" sezoni! (фото 2)

 

Na mladim glumcima je veliki pritisak, ali s obzirom na dosadašnji kvalitet serije, u novoj sezoni ne očekujemo ništa manje. Ako ste raspoloženi za još priča o kraljevskoj porodici dok čekamo novu sezonu, imamo nekoliko sjajnih predloga.

 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor