Pretraga

Pantenol proizvodi koji čine neizostavan deo svake kućne apoteke dobili su novi vizuelni identitet

Pantenol proizvodi koji čine neizostavan deo svake kućne apoteke dobili su novi vizuelni identitet

Tekst: BURO.

Svi smo već čuli rečenicu da je lepa žena zapravo negovana žena. Jasno nam je da je briga o sebi standard koji je nametnuo XXI vek kao i da, u današnje vreme, postoji širok spektar farmaceutskih i kozmetičkih proizvoda koji nas okružuju. Ipak, svi se često vraćamo proverenim formulama i proizvodima za koje znamo da će nam pomoći kada nam je potrebno umirivanje kože od iritacije, dodatna nega ili hidratacija, regeneracija…

Pantenol proizvodi koji čine neizostavan deo svake kućne apoteke dobili su novi vizuelni identitet (фото 1)

Kada se sve sagleda, najbolje je ostati veran proizvodima koji su se pokazali kao najdelotvorniji, a koji čuvaju kožu i lepotu godinama unazad, sa proverenom recepturom i dokazanim kvalitetom. Takođe znamo da je potrebno uneti i određene inovacije na tržište, posebno ako ste na njemu već 60 godina.

Zbog toga je čuveni brend Pantenol kompanije Galenika, odlučio da unapredi dizajn i svoje dobro poznate proizvode stavi u novu ambalažu te osveži pakovanja veselim i razigranim bojama sa pitanjem „Koje je boje tvoj Pantenol“? Ukoliko ste i vi ljubitelj ovih svima poznatih proizvoda, postavljamo vam isto pitanje, uz kratak podsetnik na dejstvo svakog od pomenutih proizvoda Pantenol linije.

Pantenol proizvodi koji čine neizostavan deo svake kućne apoteke dobili su novi vizuelni identitet (фото 2)

Pantenol krem je namenjen nezi kože i očuvanju pravilne funkcije kože tako što uspostavlja njenu prirodnu vlažnost, mekoću i elastičnost. Preporučuje se za negu kože nakon manjih ogrebotina, nakon sunčanja, kod alergijskih promena, svraba, crvenila i peckanja, za negu suve i ogrubele kože, kao i za negu kože nakon brijanja. Kožu ostavlja nežnom i senzualnom.

Pantenol proizvodi koji čine neizostavan deo svake kućne apoteke dobili su novi vizuelni identitet (фото 3)

Pantenol mast obezbeđuje koži neophodne hranljive materije, daje joj glatkoću sjaj i povećava elastičnost. Preporučuje se za negu kože nakon sunčanja, kod iritacija na pregibima kože, za negu atopične i iritirane kože, za negu lokalizovanih regija na licu i telu, kao i za negu starije, suve i umorne kože lica kao i nakon tetoviranja. Kožu ostavlja sjajnom, zdravom i nahranjenom.

Pantenol proizvodi koji čine neizostavan deo svake kućne apoteke dobili su novi vizuelni identitet (фото 4)

Pantenol rastvor je namenjen za negu kose, kože i sluznice. Neguje iritiranu kožu i sluzokožu, kao i kožu nakon sunčanja. Pored toga, koristi se i za negu krte i nedovoljno pigmentisane kose i kose bez sjaja, kao i za negu kose koja je tretirana farbanjem, hemijskim tretmanima ili stilizovanjem pod visokim temperaturama. Kosa ostaje sjajna, hidrirana i bujna, a koža glave je istovremeno negovana, ishranjena i umirena. Pantenol rastvor se preporučuje i muškarcima, za sprečavanje iritacija nakon brijanja i za negu brade.

Pantenol oriblete sa vitaminom C, sadrže dodatne izvore pantotenske kiseline i vitamin C, omogućavaju obnavljanje sluznice usta, ždrela, jezika i desni. Pantenol oriblete sa vitaminom C regenerišu usnu duplju, desni, jezik i grlo, ublažavaju iritacije i vraćaju osećaj svežine u ustima.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor