Pantenol proizvodi koji čine neizostavan deo svake kućne apoteke dobili su novi vizuelni identitet

  25.06.2020.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/06/pantenol_beli_cover.jpg

  Svi smo već čuli rečenicu da je lepa žena zapravo negovana žena. Jasno nam je da je briga o sebi standard koji je nametnuo XXI vek kao i da, u današnje vreme, postoji širok spektar farmaceutskih i kozmetičkih proizvoda koji nas okružuju. Ipak, svi se često vraćamo proverenim formulama i proizvodima za koje znamo da će nam pomoći kada nam je potrebno umirivanje kože od iritacije, dodatna nega ili hidratacija, regeneracija…

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/06/1593080765306652.jpg

  Kada se sve sagleda, najbolje je ostati veran proizvodima koji su se pokazali kao najdelotvorniji, a koji čuvaju kožu i lepotu godinama unazad, sa proverenom recepturom i dokazanim kvalitetom. Takođe znamo da je potrebno uneti i određene inovacije na tržište, posebno ako ste na njemu već 60 godina.

  Zbog toga je čuveni brend Pantenol kompanije Galenika, odlučio da unapredi dizajn i svoje dobro poznate proizvode stavi u novu ambalažu te osveži pakovanja veselim i razigranim bojama sa pitanjem „Koje je boje tvoj Pantenol“? Ukoliko ste i vi ljubitelj ovih svima poznatih proizvoda, postavljamo vam isto pitanje, uz kratak podsetnik na dejstvo svakog od pomenutih proizvoda Pantenol linije.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/06/1593080764832226.jpg

  Pantenol krem je namenjen nezi kože i očuvanju pravilne funkcije kože tako što uspostavlja njenu prirodnu vlažnost, mekoću i elastičnost. Preporučuje se za negu kože nakon manjih ogrebotina, nakon sunčanja, kod alergijskih promena, svraba, crvenila i peckanja, za negu suve i ogrubele kože, kao i za negu kože nakon brijanja. Kožu ostavlja nežnom i senzualnom.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/06/1593080765100113.jpg

  Pantenol mast obezbeđuje koži neophodne hranljive materije, daje joj glatkoću sjaj i povećava elastičnost. Preporučuje se za negu kože nakon sunčanja, kod iritacija na pregibima kože, za negu atopične i iritirane kože, za negu lokalizovanih regija na licu i telu, kao i za negu starije, suve i umorne kože lica kao i nakon tetoviranja. Kožu ostavlja sjajnom, zdravom i nahranjenom.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/06/1593080764972712.jpg

  Pantenol rastvor je namenjen za negu kose, kože i sluznice. Neguje iritiranu kožu i sluzokožu, kao i kožu nakon sunčanja. Pored toga, koristi se i za negu krte i nedovoljno pigmentisane kose i kose bez sjaja, kao i za negu kose koja je tretirana farbanjem, hemijskim tretmanima ili stilizovanjem pod visokim temperaturama. Kosa ostaje sjajna, hidrirana i bujna, a koža glave je istovremeno negovana, ishranjena i umirena. Pantenol rastvor se preporučuje i muškarcima, za sprečavanje iritacija nakon brijanja i za negu brade.

  Pantenol oriblete sa vitaminom C, sadrže dodatne izvore pantotenske kiseline i vitamin C, omogućavaju obnavljanje sluznice usta, ždrela, jezika i desni. Pantenol oriblete sa vitaminom C regenerišu usnu duplju, desni, jezik i grlo, ublažavaju iritacije i vraćaju osećaj svežine u ustima.

  Saznaj više:
  Povezani članci: