Lista najpopularnijih beauty proizvoda u 2023.

    02.01.2024.
    RECOMMENDED

    Industrija lepote nikad nije bila razvijenija nego danas – praktično se na dnevnoj bazi pojavi neki novi skincare ili mejkap brend, TikTok trend, celebrity ličnost sa svojom linijom kozmetike, beauty kolaboracija…

    A da li su proizvodi iza kojih stoje zvezde kao što su Rihanna, Kylie Jenner, Hailey Bieber, Jennifer Lopez, Pharrell Williamas, Brad Pitt… ujedno i najprodavaniji? Svake godine sajt Landys Chemist izbaci listu najpopularnijih beauty proizvoda, onih koji su postali viralni, koji imaju najveću pretragu na Googleu ili ih obožavaju na instagramu.

    Recimo, viralni Elemis cleansing balzam prošle godine imao je impresivnih 356 700 pretraga na Googleu (između marta 2022. i februara 2023. godine), bio najpopularniji u 2023, a ujedno je i najprodavaniji proizvod brenda Elemis. Ovaj višenamenski beauty proizvod lagano se transformiše u tri jedinstvene teksture – hranljivi balzam, ulje za čišćenje i hidrirajuće cleansing mleko.

    Charlotte Tilbury Magic krema rangira se kao drugi najpopularniji beauty proizvod, sa 292 300 pretraga na Googleu. Čarobna krema postala je viralna na društvenim mrežama i jedan je od premium proizvoda kuće Charlotte Tilbury.

    Na trećem mestu je serum Niacinamida brenda The Ordinary (koji su kod nas od prošle godine dostupni i u Lillyju), sa 170 700 pretraga na Googleu, a ispod pogledajte celu listu najpopularnijih beauty proizvoda u 2023.

    1. Elemis – Cleansing Balm
     
    2. Charlotte Tilbury – Magic Cream
     
    3. The Ordinary – Niacinamide
     
    4. The Ordinary – Glycolic Acid
     
    5. Cosrx – Snail Mucin
     
    6. La Roche Posay – Effaclar beauty linija
     
    7. The Ordinary – Retinol
     
    8. Embryolisse – Lait Crème Concentre
     
    9. CeraVe – Hydrating Cleanser
     
    10. The Ordinary – Hyaluronic Acid

    Saznaj više:
    Povezani članci: